Groenvoorziening Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Groenvoorziening Breda

Groenservice de Moeren staat voor u klaar om de groenvoorziening in de regio Breda te onderhouden. Vakmanschap en jarenlange ervaring maken van ons uw betrouwbare partner als het gaat om groenvoorziening. Indien gewenst leveren wij maatwerk. Uiteraard tegen een scherpe prijs!

Laat groenvoorziening in de regio Breda aanleggen

Met wat extra groenvoorziening in de regio Breda helpt Groenservice de Moeren u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en kunnen deze vervolgens ook voor u onderhouden. Bij het aanleggen kunnen wij onder andere het volgende voor u betekenen:

  • Wij kunnen zorgen voor schuttingen, overkappingen en/of houtbouw, zodat u de nodige privacy in uw tuin hebt;
  • Voor een heerlijk groen uitzicht kunnen wij kunstgras of een gazon voor u aanleggen;
  • Ook het bestraten van een prachtig terras kunt u aan ons overlaten.

Mocht het project erg groot worden, dan kunnen wij samenwerken met een betrouwbare partner.

Meer weten over onze diensten: neem contact met ons op

Indien u groenvoorziening in omgeving Breda aan ons wilt overlaten kunt u zich ook eens oriënteren op onze bloembakservice. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Dit kunt u doen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!