Tuinverlichting voor uw tuin in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinverlichting Breda

Zoekt u tuinverlichting voor in uw prachtige tuin in Breda, maar wilt u liever niet zelf aan de slag met elektriciteit en het aanleggen van de buitenverlichting? Dan schakelt u Groenservice de Moeren in. Naast het tuinontwerp en het onderhoud van uw tuin, leggen wij uw nieuwe tuin van A tot Z aan. Van het aanleggen van vijvers en terrassen tot het ophangen van buitenverlichting en de verplanting van bomen; wij zorgen ervoor dat uw tuin in regio Breda volledig voldoet aan uw wensen.

Drie redenen voor tuinverlichting bij u in Breda

Er zijn verschillende redenen waarom buitenverlichting voor uw tuin in Breda een must is en waarom dit het best bij de tuinaanleg aangelegd kan worden. Zo is licht in de eerste plaats functioneel, het creëert zicht op de oprit en u ziet het sleutelgat van de deur in het donker. Daarnaast zorgt buitenverlichting voor sfeer in uw tuin in Breda. U kunt zo het hele jaar door genieten van een mooi verlichte tuin. Tot slot zorgt voldoende buitenverlichting voor een veiligere woonomgeving. Het is wetenschappelijk bewezen dat inbrekers donkere tuinen en woningen aantrekkelijker vinden.

Ontvang deskundig advies over buitenverlichting

Tuinverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk aan tuinspots, wandverlichting, ledverlichting en sensorlampen. Wilt u weten welke tuinverlichting bij uw tuin in Breda past of zou u graag tuinideeën willen bespreken? Dan komen onze hoveniers uit Breda graag bij u langs om te inventariseren welke verlichting zorgt voor een verbluffend resultaat.

Bel ons voor meer informatie

Heeft u vragen over het aanleggen van tuinverlichting bij u in regio Breda? Of wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke soort verlichting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-10711744. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten buitenverlichting voor uw tuin in regio Breda.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda