N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinverlichting Breda

Home » Tuinverlichting Breda

Zoekt u tuinverlichting voor uw prachtige tuin in Breda? Maar wilt u niet zelf aan de slag met elektriciteit en het aanleggen van buitenverlichting? Dan schakelt u Groenservice de Moeren in. Naast het tuinontwerp en het onderhoud van uw tuin in Breda, leggen wij deze van A tot Z aan. Van het aanleggen van vijvers tot terrassen en van het ophangen buitenverlichting tot verplanting van bomen.

3 redenen voor tuinverlichting bij u in Breda

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom u buitenverlichting een must is. Wij lichten een aantal redenen voor u uit. Licht is in de eerste plaats functioneel. Het creëert zicht op de oprit en u ziet het sleutelgat van de deur in het donker. Daarnaast zorgt buitenverlichting voor sfeer. Op mooie dagen geniet u in Breda met sfeervolle tuinverlichting en door het hele jaar kijkt u naar een mooi verlichte tuin. Tot slot zorgt voldoende buitenverlichting voor een veiligere woonomgeving. Het is wetenschappelijk bewezen dat inbrekers donkere tuinen en woningen aantrekkelijker vinden.

Ontvang deskundig advies over buitenverlichting

Tuinverlichting is er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk aan tuinspots, wandverlichting, LED verlichting en sensor lampen. Wilt u weten welke verlichting bij uw tuin past? Maak dan een afspraak met Groenservice de Moeren. Onze hoveniers komen graag bij u langs om te inventariseren welke verlichting een verbluffend resultaat aan uw tuin geeft.

Vragen? Meer informatie? Bel gerust!

Heeft u vragen over het aanleggen van tuinverlichting bij u in Breda? Of wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke soort verlichting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-10711744. Wij vertellen u graag meer over buitenverlichting.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!