Kantoorbeplanting in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Kantoorbeplanting Breda

Voor kantoorbeplanting in de regio Breda kunt u terecht bij Groenservice de Moeren. Met een ervaren team professionals spelen wij zo flexibel mogelijk in op uw wensen. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Laat kantoorbeplanting in de regio Breda uitvoeren

Om uw bedrijf wat gezelliger te maken voor het personeel wilt u graag kantoorbeplanting in de regio Breda laten uitvoeren. Groenservice de Moeren kan deze klus voor u uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van bedrijfstuinen en weten als geen ander hoe we dit visitekaartje voor u moeten aanleggen en vervolgens onderhouden.

  • Ook kunnen wij tuinbestrating verzorgen, zodat u tijdens de lunch buiten kunt zitten;
  • Vanzelfsprekend zorgen wij voor de beplanting voor een moderne bedrijfstuin;
  • Zelfs het aanleggen van kunstgras is mogelijk.

Wij overleggen naderhand graag met u hoe vaak u wenst dat wij onderhoud uitvoeren. Dit kan eenmalig zijn maar ook periodiek. De keuze is aan u.

Meer weten over onze service en onze kosten

Wilt u kantoorbeplanting van uw kantoor te Breda overlaten aan de specialist dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via nummer 06-10711744. Oriënteer u ook eens op onze bloembakservice.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda