Een schutting laten plaatsen in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Schutting laten plaatsen Breda

Een mooie tuin is niet compleet zonder een bijpassende schutting en daarom kunt u deze laten plaatsen door Groenservice de Moeren uit Breda. De schutting ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor privacy in uw tuin. Dankzij ons vakkundig personeel kan vrijwel elk type schutting bij u geplaatst worden. Weet u al hoe uw schutting eruit moet komen te zien?

Wat voor soort schutting wilt u laten plaatsen in uw tuin in Breda?

Een schutting biedt meer dan alleen privacy. Zo beveiligt u uw eigen terrein met een schutting en gaat u zowel geluids- als windoverlast tegen. Naast dat het erg functioneel is, kan het laten plaatsen van een schutting ook een fraaie toevoeging zijn aan uw tuin in Breda. Dankzij de verschillende soorten schuttingen vindt u er ongetwijfeld een die perfect past bij uw wensen en tuin. Kiest u voor een natuurlijke schutting? Voor een hardhouten erfafscheiding? Of heeft u toch een voorkeur voor een hout betonafscheiding? Onze tuinmannen uit Breda helpen u graag bij het plaatsen van uw schutting!

Informeer naar de mogelijkheden

Als u uw schutting in uw tuin in regio Breda door ons wilt laten plaatsen, bent u verzekerd van een lange levensduur. De plaatsing van een schutting is een klus die u met een gerust hart aan ons overlaat. Met een groen hart en de grootste zorg werken wij aan uw tuin. Bovendien zorgt het bij u voor groot gemak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u deskundig tuinadvies ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda