• Uw wensen staan centraal
  • Dienstverlening op maat
  • Vrijblijvende kosteninschatting
  • Vakmanschap, ervaring en flexibiliteit

Bedrijfstuin in Breda

Home » Particulier » Bedrijfstuinen
Uw bedrijfstuin in Breda is het visitekaartje van uw bedrijf. Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Met een op maat gemaakt contract voor uw bedrijf zorgen wij voor het onderhoud van uw bedrijfstuin. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met een specialisatie op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Dé partner voor onderhoud aan uw bedrijfstuin in regio Breda

Groenservice de Moeren verzorgt de aanleg en het onderhoud van een bedrijfstuin voor vele bedrijven uit de omgeving van Breda. Onze vakbekwame tuinmannen zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uitziet en denken mee over de juiste kantoorbeplanting. Wij bieden uw bedrijf een passend onderhoudscontract dat tot stand komt door vooraf met u te overleggen in een open sfeer. Zo krijgt u alle gelegenheid om uw wensen aan te geven. Vervolgens zorgen wij voor een onderhoudscontract dat deze behoeften volledig beantwoordt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wij komen graag langs bij uw bedrijfstuin in de omgeving van Breda om geheel vrijblijvend uw tuin te bezichtigen en een inschatting van de kosten te maken. Voor het maken van een afspraak belt u naar 06-10711744 of vult u het contactformulier in.

Uw wensen staan centraal

Zoekt u een specialist in tuinaanleg die uw specifieke visie tot leven kan brengen? Wij helpen u graag. Vraag snel naar de vele mogelijkheden bij Groenservice de Moeren, door te bellen naar 076 204 2670. Dan ontvangt u persoonlijk en deskundig advies over de beste oplossing voor uw tuin.

Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak

Form Grizzly

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Groenservice de Moeren Breda