Home » Particulier » Bedrijfstuinen

Bedrijfstuin in Breda

Bedrijfstuin Volvo Bleukens

Bedrijfstuin

Bedrijfstuin

Bedrijfstuin

Uw bedrijfstuin in Breda is het visitekaartje van uw bedrijf. Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Met een op maat gemaakt contract voor uw bedrijf zorgen wij voor het onderhoud van uw bedrijfstuin. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met een specialisatie op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Dé partner voor onderhoud aan uw bedrijfstuin in regio Breda

Groenservice de Moeren verzorgt de aanleg en het onderhoud van een bedrijfstuin voor vele bedrijven uit de omgeving van Breda. Onze vakbekwame tuinmannen zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uitziet en denken mee over de juiste kantoorbeplanting. Wij bieden uw bedrijf een passend onderhoudscontract dat tot stand komt door vooraf met u te overleggen in een open sfeer. Zo krijgt u alle gelegenheid om uw wensen aan te geven. Vervolgens zorgen wij voor een onderhoudscontract dat deze behoeften volledig beantwoordt.

Een vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wij komen graag langs bij uw bedrijfstuin in de omgeving van Breda om geheel vrijblijvend uw tuin te bezichtigen en een inschatting van de kosten te maken. Voor het maken van een afspraak belt u naar 06-10711744 of vult u het contactformulier in.

Groenservice de Moeren Breda