Tuin leeghalen Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuin leeghalen Breda

Wilt u uw tuin leeghalen door een gespecialiseerd bedrijf uit de omgeving van Breda en Ulvenhout? Omdat u bent uitgekeken op uw tuin en een compleet nieuwe tuin laat aanleggen? Of omdat u uw huidige tuin laat opknappen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Groenservice de Moeren is waar u aan het juiste adres bent. Dankzij onze jarenlange ervaring in het hoveniersvak zijn wij in staat om uw tuin zorgvuldig leeg te halen.

Kan mijn tuin leeggehaald worden?

Ja, Groenservice de Moeren kan uw tuin in de regio Breda en Ulvenhout leeghalen. Voor het aanleggen van een nieuwe tuin is het verstandig om alle tuinmaterialen en planten te verwijderen en af te voeren. Een hovenier inschakelen om uw tuin te ontruimen biedt u meerdere voordelen dan wanneer u het zelf doet. De prijs voor het laten leeghalen van uw tuin wordt beïnvloed door een aantal factoren, namelijk de omvang van de tuin, hoeveelheid tuinafval, de bereikbaarheid van uw tuin en of u ervoor kiest om het afval te laten vervoeren.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin

Een nieuwe tuin begint bij een doordacht tuinontwerp. De vakmensen van Groenservice de Moeren schetsen een mooi ontwerp voor uw tuin waarna wij deze uiteraard voor u aanleggen. De aanleg van uw tuin in Breda, Ulvenhout of omgeving start met het leeghalen van uw huidige tuin. Daarna verzorgen we de aanleg van A tot Z: van bestrating tot het leggen van vijvers en van het leggen van kunstgras tot bomenverplanting. Om zolang mogelijk te genieten van uw prachtige tuin is het belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Onze ervaren hoveniers hebben een groen hart en voeren eenmalig, periodiek of compleet onderhoud voor u uit.

Interesse? Vraag een specifieke prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd wat Groenservice de Moeren voor u in Breda of Ulvenhout kan betekenen als het aankomt op het leeghalen van uw tuin of tuinonderhoud? Vraag dan een offerte aan via de website. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om het een en ander door te nemen. Dit doet u door te bellen naar 06-10711744. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!