Tuin leeghalen in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuin leeghalen Breda

Wilt u uw tuin laten leeghalen in regio Breda? Bijvoorbeeld omdat u onlangs bent verhuisd en u de tuin wilt opknappen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Groenservice de Moeren. Wij beschikken over het juiste materieel en ruimen moeilijk te verwijderen bomen en wortels voor u op. Kortom: uw tuin leegruimen in Breda laat u aan ons over!

Waarom uw tuin laten leeghalen in Breda?

Voordat u een nieuwe tuin in Breda laat aanleggen, is het verstandig om uw tuin eerst te laten leegruimen. Op deze manier verloopt de aanleg van een tuin vlotter. De prijs voor het laten leeghalen van uw tuin in omgeving Breda hangt af van een aantal aspecten. Denk hierbij aan de hoeveelheid tuinafval, de bereikbaarheid van uw tuin, de omvang van uw tuin en de afvoer van het afval. Op basis van deze aspecten bieden wij u een offerte aan. 

Laat uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden door groenspecialisten

Wanneer u uw tuin in Breda laat leegruimen, is het handig als u een idee heeft over hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Ook hiervoor schakelt u Groenservice de Moeren in. Onze specialisten schetsen een mooi tuinontwerp. Daarna verzorgen wij de complete aanleg van uw nieuwe tuin: van het leegruimen van de tuin tot de aanleg van vijvers en van bomenverplanting tot het realiseren van een overkapping.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat onze groenspecialisten uit Breda voor u kunnen betekenen wat betreft het leeghalen van uw tuin? Neem dan contact met ons op via 06-10711744 en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs om het een en ander door te nemen. Bij vragen over het leeghalen van uw tuin in Breda kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw tuin? Dan is goed onderhoud belangrijk. Wij verzorgen graag voor eenmalig, periodiek of compleet onderhoud aan uw tuin.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda