Tuin bestraten in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuin bestraten Breda

Uw tuin laten bestraten in regio Breda, dat laat u natuurlijk over aan de groenspecialisten van Groenservice de Moeren! Wij zijn specialist in tuinaanleg en het onderhoud van tuinen. Of u nu als bedrijf of als particulier gebruik wilt maken van onze diensten, wij bieden u altijd een totaaloplossing op maat aan.

Laat uw tuin bestraten door een echte specialist uit Breda

Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en daarbij ook het bestraten van uw tuin in Breda. Voor het bestraten van uw tuin zijn er veel mogelijkheden en wij bieden dan ook altijd dienstverlening op maat aan. Alles wordt afgestemd op uw wensen! Groenservice de Moeren wil deze klus graag op zich nemen en kan u ook uitstekend van dienst zijn om vooraf uw tuin leeg te halen. Daarnaast helpen we u ook om een bijpassende schutting te plaatsen of een mooie terrasoverkapping te bouwen. Zo is uw tuin in één keer klaar voor de zomer!

Bespreek de bestratingsmogelijkheden met ons

Schakelt u onze specialisten uit Breda in voor het bestraten van uw tuin? Dan realiseren wij in uw tuin exact de sfeer die u voor ogen heeft. Maak een afspraak of bespreek de mogelijkheden met ons door te bellen naar 06-10711744. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar wanneer u vragen heeft over het bestraten van uw tuin in regio Breda.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda