Home » Particulier » Tuinontwerp

De mooiste tuinen: Tuinontwerp Breda

Tuin aanleg

Tuin aanleg

Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud

Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud

Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud

De basis van een mooie tuin is een goed tuinontwerp. Om te zorgen dat uw tuin zo goed mogelijk bij u past, komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Het ontwerp van uw tuin moet natuurlijk passen bij uw wensen, maar ook in de toekomst zijn functionaliteit behouden. In de regio Breda ontwerpt Groenservice de Moeren de mooiste tuinen waar u gasten kunt ontvangen, uw kinderen of kleinkinderen heerlijk kunnen spelen en u dagelijks met veel plezier naar buiten gaat. Onze tuinontwerpen staan aan de basis van uw droomtuin.

Wilt u meer weten over tuinontwerp in Breda? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Een nieuwe tuin op basis van ons tuinontwerp

Of u nu op zoek bent naar dé tuin die past bij uw nieuwe huis of dat u al jaren tegen een tuin aankijkt waar u graag verandering in wilt aanbrengen: onze tuinspecialisten denken met u mee. Welke functies moet de tuin krijgen? En hoe is de ligging? Welk type grond is er aanwezig? En wilt u bijvoorbeeld een natuurinclusieve tuin of moet er ook een schutting of terrasoverkapping worden aangelegd?

Wij doen alles voor uw droomtuin. Onze hoveniers blijven zich ontwikkelen en blijven graag op de hoogte van de laatste trends en innovaties op het gebied van tuin en natuur.

Wij passen het ontwerp van uw tuin aan op basis van uw wensen, maar ook de uitstraling van uw huis, de oppervlakte van uw tuin en uw omgeving wegen hierin mee. Een uniek tuinontwerp, dat is wat wij voor u maken en ook kunnen uitvoeren.

In gesprek over uw wensen

Het ontwerp van uw tuin in Breda start met een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar antwoorden op de bovenstaande vragen.

Na afloop van dit gesprek gaan we voor u aan het werk om een aantal schetsontwerpen te maken. Wanneer een van de ontwerpen u bevalt, zullen we de tekeningen verder aanpassen tot er een prachtig en uniek eindresultaat is.

Deze tekeningen bevatten uiteraard ook een beplantingsplan. Zo krijgt u een eerste indruk van de kleuren, bladstructuren en materialen in uw tuin. Als u uiteindelijk het hele ontwerp goedkeurt, kunnen we voor u een offerte maken met de kosten om het ontwerp uit te voeren. Als tuinarchitect in Breda leggen wij dagelijks de mooiste tuinen aan en komen we ook graag bij u langs voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Persoonlijk en uniek tuinontwerp regio Breda

Groenservice De Moeren is een kleinschalig hoveniersbedrijf in Breda waar persoonlijk contact en klantvriendelijkheid enorm belangrijk zijn. Korte lijnen, vakbekwame hoveniers en uitstekende plantenkennis vormen het groene hart van onze onderneming. Wij ontwerpen en realiseren unieke tuinen met liefde voor het mooiste groen. Onze vakmensen zijn punctueel, secuur en houden zich graag aan de afspraken. Vertrouw daarom op ons voor een origineel tuinontwerp.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin

Heeft u een professioneel tuinontwerp in Breda nodig? Neem vandaag nog contact op met Groenservice De Moeren via 06-10711744 of vul ons offerteformulier in. Wij lichten de mogelijkheden voor uw droomtuin graag toe en denken mee over de beste opties die passen bij uw tuin.

Groenservice de Moeren Breda