N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Terrastegels Breda

Home » Terrastegels Breda

Het leggen van terrastegels in Breda of Oosterhout laat u verzorgen door een specialist als Groenservice de Moeren. Onze vakspecialisten hebben de juiste vaardigheden in huis om tuinen van zowel particulieren als bedrijven te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

Laat het leggen van terrastegels in Breda of Oosterhout over aan de specialist

Wilt u een nieuw terras aanleggen in uw prachtige tuin? Of wilt u uw terrastegels vervangen, omdat uw huidige terrastegels zijn verouderd? Het zijn slechts een aantal situaties waarom u terrastegels nodig heeft. Groenservice de Moeren is gespecialiseerd in het aanleggen van complete tuinen. Daar hoort ook het leggen van terrastegels in Breda en Oosterhout bij.

Profiteer van professioneel advies

In ons assortiment vindt u diverse soorten terrastegels die geschikt zijn voor uw tuin in Breda of Oosterhout. Daarom voorzien onze hoveniers u graag van professioneel advies. Wij komen graag bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Zo kunnen wij u de terrastegels aanbevelen die passen bij zowel uw wensen als bij uw tuin. Wilt u zelf de terrastegels aanleggen? Dan geven wij u natuurlijk handige tips.

Maakt ook u een afspraak?

Schakelt u Groenservice de Moeren in voor de aanleg van terrastegels in uw tuin in Breda of Oosterhout? Of wilt u uw hele tuin onder handen nemen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 06-10711744. Bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening is dit telefoonnummer natuurlijk ook bereikbaar.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!