Hovenier Prinsenbeek

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hovenier Prinsenbeek

U vindt een servicegerichte hovenier voor de aanleg van uw tuin in Prinsenbeek bij Groenservice de Moeren. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis om uw tuin naar wens aan te leggen of te onderhouden. Met uw goedkeuring maken we samen een ontwerp op locatie waarbij we een goed overzicht van de kosten kunnen maken.

Hovenier met groene vingers in Prinsenbeek

Voor echt vakmanschap moet u bij ons zijn. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Breda dat graag werkzaamheden, zoals tuinontwerp, op maat verricht. Een hovenier van Groenservice de Moeren kan worden ingezet in Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg en Zevenbergen. Ook als u uit een andere regio in de buurt komt, kunt u ons uiteraard inschakelen. Vraag dan naar de mogelijkheden! U kunt ons inschakelen voor diverse diensten:

  • Aanplanting
  • Tuinbestrating
  • Houtbouw en schuttingen
  • Kunstgras leggen
  • Gazon aanleg

 

Oplossingen voor bedrijfstuinen

Ook voor bedrijfstuinen in Prinsenbeek biedt onze hovenier duidelijke oplossingen. Wij voorzien u van gedegen en helder advies om het visitekaartje van uw bedrijf aan te laten sluiten bij uw imago. Zo kunt u uw relaties weer zorgeloos ontvangen. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw tuin er in de toekomst er ook verzorgd erbij staat. Wij kunnen het onderhoud plegen op uw tuin; periodiek of eenmalig. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!