Hovenier Teteringen

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hovenier Teteringen

Zoekt u een hovenier in de omgeving van Teteringen? Omdat uw tuin onderhoud nodig heeft? Of omdat u een bedrijfstuin wilt laten aanleggen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Groenservice de Moeren is de partij waar u uitstekend terecht kunt. Maak een afspraak en bespreek samen met ons de mogelijkheden voor uw tuin.

Ontwerp, aanleg en onderhoud laat u over aan hovenier uit omgeving Teteringen

Als u advies op maat wilt voor uw tuin dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Nee, onze hovenier denkt ook graag met u mee bij het ontwerpen en aanleggen van particuliere en bedrijfstuinen in en rondom Teteringen. Zo kunt u in de toekomst weer genieten van uw prachtige tuin die helemaal voldoet aan uw wensen.

Realisatie van uw bedrijfstuin van A tot Z

Groenservice de Moeren richt zich als hovenier niet alleen tot particulieren, maar ook tot de zakelijke markt binnen in de omgeving van Teteringen. Vaak hebben bedrijfspanden een grote tuin die onderhoud vergt. Een goed onderhouden bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van uw bedrijfstuin van A tot Z. Zo sluit uw bedrijfstuin aan op het imago van uw onderneming en is de tuin klaar voor de toekomst.

Benieuwd naar de tarieven? Vraag een offerte aan!

Is uw bedrijfstuin in Teteringen toe aan een flinke opknapbeurt? Of wilt u uw eigen tuin eens onder handen nemen? En bent u benieuwd naar de tarieven? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een offerte voor een specifieke prijsindicatie. Maak een afspraak door te bellen naar 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!