Tuinaanleg in Oosterhout

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hovenier Oosterhout » Tuinaanleg Oosterhout

Voor professionele tuinaanleg in de omgeving van Oosterhout zit u bij Groenservice de Moeren helemaal goed. Een woning wordt namelijk pas echt mooi zodra er een nette tuin bij ligt. Wij realiseren uw tuinideeën graag voor u een leggen de tuin van uw dromen aan.

Professionele tuinaanleg voor zowel bedrijven als particulieren in regio Oosterhout

Groenservice de Moeren werkt met professionele hoveniers die de tuin van zowel particulieren als bedrijven geheel naar wenst aanlegt. De tuin is de ultieme plek om tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht, zo lang de tuin er naar wens bij ligt. Weet u al precies hoe de tuin eruit moet komen te zien? Laat de tuinaanleg in Oosterhout dan over aan onze groenspecialisten. Zij meten alles op, verzorgen het grondwerk, straatwerk en eventueel schuttingwerken. Het gazon en eventuele aanplantingen worden tijdens de tuinaanleg allemaal voor u verzorgd. Wanneer uw tuin keurig door ons is aangelegd, is het zaak om deze representatief te houden. Wij bieden voor zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid voor tuinonderhoud.

Bel ons en laat de tuin van uw dromen aanleggen

In goed overleg met u stellen we een pakket samen voor het tuinaanleg bij u in Oosterhout, eventueel in combinatie wel het tuinontwerp. Als jong en kleinschalig bedrijf zijn wij sterk in persoonlijk contact en verzorgen wij altijd vakwerk. U betaalt alleen voor de diensten die wij uitvoeren waardoor de kosten relatief laag blijven in vergelijking met andere aanbieders in regio Oosterhout. Wilt u ons inschakelen? Bel dan naar 076 204 2940

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda