N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hovenier Oosterhout

Home » Hovenier Oosterhout

Voor een ervaren hovenier in Oosterhout die uw tuin goed onderhoudt schakelt u Groenservice de Moeren in. Wij kunnen de tuin van uw dromen aanleggen en bieden desgewenst een uitstekende onderhoudsservice aan. Onze thuisbasis is in Breda en in de omgeving staan wij bekend om onze diensten die zeer betaalbaar zijn.

Een hovenier in Oosterhout met kennis van groen

Om te blijven genieten van uw prachtige tuin is er ieder seizoen gepast onderhoud nodig. Dit kan veel werk opleveren en vraagt om groene vingers. Het is mogelijk om het uit te besteden aan een hovenier van Groenservice de Moeren die bij u in Oosterhout langskomt om de bloemen, planten en bomen te verzorgen. Natuurlijk wordt het onkruid daarbij ook gewied. Doordat onze vakkundige medewerkers veel ervaring hebben en graag in de tuin werken kunt u van een hoge mate van kwaliteit uitgaan. Het werk dat wij leveren wordt zeer gewaardeerd door onze huidige klanten en wij ontvangen dan ook vaak positieve reacties. Groenservice de Moeren rekent geen voorrijkosten als de hovenier naar Oosterhout komt zodat u ook met een klein budget gebruik kunt maken van onze diensten. Daarbij doen wij al onze werkzaamheden in goed overleg zodat we uw verwachtingen kunnen waarmaken. Heeft u interesse in onze diensten? Dan horen wij dat graag! Bel naar 0610711744 voor meer informatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!