N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinonderhoud Breda

Home » Tuinonderhoud Breda

Tuinonderhoud wordt al jaren in en rond Breda verzorgd door Groenservice de Moeren. Ons jonge, dynamische hoveniersbedrijf bedient zowel particulieren als bedrijven op het gebied van alle tuingerelateerde zaken. Wat kunnen wij voor u betekenen?

De specialist voor tuinonderhoud in de regio Breda

Groenservice de Moeren voert alle soorten tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven uit (de omgeving van) Breda. Zowel eenmalig als periodiek onderhoud wordt door onze ervaren hoveniers helemaal naar wens uitgevoerd. Zo wordt er door middel van een open overleg een onderhoudscontract op maat ontwikkeld voor de verzorging van uw tuin. Hierbinnen is werkelijk alles bespreekbaar. Uiteraard geven wij u ook graag advies. Met onze rijke ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw tuin er het hele jaar goed verzorgd uit te laten zien.

Vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud? Wij vertellen u graag meer wanneer u belt naar 0610711744 of het contactformulier invult. Ook komen wij graag gratis langs om een vrijblijvend kostenplaatje op te stellen. Wij verzorgen ook tuinonderhoud bij bedrijven en particulieren uit plaatsen binnen een straal van ongeveer twintig kilometer van Breda, zoals Tilburg, Zevenbergen en Oosterhout. Vraag naar de mogelijkheden, dan bekijken wij wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!