Tuinonderhoud Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinonderhoud Breda

Tuinonderhoud wordt al jaren in en rond Breda verzorgd door Groenservice de Moeren. Ons jonge, dynamische hoveniersbedrijf bedient zowel particulieren als bedrijven op het gebied van alle tuingerelateerde zaken. Wat kunnen wij voor u betekenen?

De specialist voor tuinonderhoud in de regio Breda

Groenservice de Moeren voert alle soorten tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven uit (de omgeving van) Breda. Zowel eenmalig als periodiek onderhoud wordt door onze ervaren hoveniers helemaal naar wens uitgevoerd. Zo wordt er door middel van een open overleg een onderhoudscontract op maat ontwikkeld voor de verzorging van uw tuin. Hierbinnen is werkelijk alles bespreekbaar. Uiteraard geven wij u ook graag advies. Met onze rijke ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw tuin er het hele jaar goed verzorgd uit te laten zien.

Wat moet ik met mijn tuin in de lente?

In de lente zijn er veel werkzaamheden te verrichten in uw tuin. De zon schijnt, de bloemen gaan bloeien en de bladeren groeien weer aan bomen. Veel mensen starten het tuinseizoen met een grote voorjaarsschoonmaak. Neem het gazon onder handen en start met het bemesten en zaaien van het gazon zodat het lekker groen wordt. De lentemaanden zijn ook geschikt om hagen, bomen en heesters te verplanten. Daarnaast kunt u klimrozen, klimop en knotwilgen terugsnoeien en kunnen dorre delen van beplanting afgeknipt worden.

Wat moet ik met mijn tuin in de zomer?

In de zomermaanden is het doorgaans warm waardoor het bewateren van uw planten en bloemen essentieel is. Ook is het tijd om hagen te knippen zodat deze de hele zomer mooi in model blijven. Geef uitgebloeide of vroegbloeiende heesters een snoeibeurt waarbij u enkel de oude takken wegsnoeit. Zo bloeien de heesters volgend jaar weer prachtig. Blijf daarnaast onkruid wieden en schoffel het onkruid als de grond goed droog is.

Wat moet ik met mijn tuin in de herfst?

De herfstmaanden zijn ideaal voor het planten van bloembollen en rozen. Notenbomen worden graag in de nazomer gesnoeid, uitstekende takken van de beukenhaag worden weggehaald, u verwijdert bladeren van het gazon en u kunt stamrozen tot de helft inkorten. Daarnaast is het belangrijk om uw tuin winterklaar te maken. Dit houdt in dat planten beschermd moeten worden tegen vorst, het gazon voor een laatste keer gemaaid moet worden, eenjarige planten verwijderd kunnen worden en kuipplanten beter naar binnen gehaald kunnen worden. Zo verwent u uw tuin en zijn uw planten klaar voor een nieuw seizoen.

Wat moet ik met mijn tuin in de winter?

Tijdens de wintermaanden zijn uw planten in winterrust. In de herfst hebben zij hun blad verloren om de koude winter te overleven. Toch zijn er verschillende tuinwerkzaamheden die u ’s winters in uw tuin kunt verrichten. Verwijder de laatste bladeren van het gazon zodat het gras niet afsterft en zolang het niet vriest, kunnen heesters en bomen worden gesnoeid. Aan het einde van de wintermaanden kunnen bomen, struiken en hagen tijdens vorstvrije dagen worden geplant en kun je tuinplannen maken voor het voorjaar.

Vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud? Wij vertellen u graag meer wanneer u belt naar 06-10711744 of het contactformulier invult. Ook komen wij graag gratis langs om een vrijblijvend kostenplaatje op te stellen. Wij verzorgen ook tuinonderhoud bij bedrijven en particulieren uit plaatsen binnen een straal van ongeveer twintig kilometer van Breda, zoals Tilburg, Zevenbergen en Oosterhout. Vraag naar de mogelijkheden, dan bekijken wij wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!