Tuinbestrating in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinbestrating Breda

Laat de tuinbestrating bij uw woning of kantoorpand in Breda verzorgen door een échte groenspecialist: Groenservice de Moeren. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating in Breda en wij bieden dan ook altijd dienstverlening op maat aan. Alles wordt afgestemd op uw wensen!

Deskundig advies over tuinbestrating bij u in Breda

In ons assortiment vindt u diverse soorten bestrating en terrastegels. Op deze manier kunt u de tuinbestrating afstemmen op de rest van uw tuin in Breda, zodat het een geheel vormt. Wij voorzien u daarnaast graag van deskundig tuinadvies. Hiervoor komen we bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Op deze manier bevelen wij de producten aan die zorgen voor een superieur resultaat in uw tuin. Uiteraard geven wij u ook handige tips en gedegen advies op maat als u zelf de tuinbestrating bij uw woning in Breda wilt aanleggen.

Bel ons en maak een afspraak

Schakelt u onze tuinmannen uit Breda in voor uw tuinbestrating? Dan realiseren wij precies de sfeer die u voor ogen heeft in uw eigen tuin of bedrijfstuin. Maak een afspraak door te bellen naar 06-10711744. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar wanneer u vragen heeft over tuinbestrating in regio Breda of over onze andere diensten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda