Tuinbestrating in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinbestrating Breda

Laat de tuinbestrating bij uw woning of kantoorpand in Breda verzorgen door een échte groenspecialist; Groenservice de Moeren. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van het bestraten van uw tuin in Breda en wij bieden dan ook altijd dienstverlening op maat aan. Alles wordt afgestemd op uw wensen!

Aan wie laat u uw tuinbestrating in Breda over?

Het bestraten van uw tuin in regio Breda laat u over aan de groenspecialisten van Groenservice de Moeren. Wij zijn specialist in tuinaanleg en het onderhoud van tuinen. Of u nu als bedrijf of als particulier gebruik wilt maken van onze diensten: wij bieden u altijd een totaaloplossing aan.

Deskundig advies over het bestraten van uw tuin in Breda

In ons assortiment vindt u diverse soorten bestrating. Op deze manier kunt u de bestrating afstemmen op uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren. Wij voorzien u daarnaast graag van deskundig advies. Hiervoor komen wij bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Op deze manier kunnen wij de producten aanbevelen die zorgen voor een superieur resultaat in uw tuin. Uiteraard geven wij u ook handige tips en gedegen advies op maat als u zelf de tuinbestrating bij uw woning in Breda wilt aanleggen.

Bel ons en maak een afspraak

Schakelt u onze hoveniers uit Breda in voor uw tuinbestrating? Dan realiseren wij exact de sfeer in uw tuin die u voor ogen heeft. Maak een afspraak door te bellen naar 0610711744. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar wanneer u vragen heeft over het bestraten van uw tuin in regio Breda.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!