N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinbestrating Breda

Home » Tuinbestrating Breda

Tuinbestrating bij uw woning of onderneming in Breda laat u verzorgen door een échte groenspecialist, nietwaar? Dan kiest u voor Groenservice de Moeren. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact op en vraag snel naar de mogelijkheden betreft het bestraten van uw tuin in Breda.

Aan wie laat u tuinbestrating bij u in Breda over?

Het bestraten van uw tuin in de regio Breda laat u over aan de groenspecialisten van Groenservice de moren. Wij zijn de specialist in tuinaanleg en het onderhoud van tuinen. Of u nu als bedrijf of als particulier gebruikt wilt maken van onze diensten: wij bieden u altijd een totaaloplossing.

Ontvang deskundig advies over bestrating

In het assortiment van de groenspecialist vindt u diverse soorten bestrating. Daarom voorzien onze groenspecialisten u graag van advies. Hiervoor komen wij graag bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Op deze manier kunnen wij de producten aanbevelen die uw tuin een superieur resultaat geven. Uiteraard geven wij u ook handige tips en gedegen advies op maat als u zelf de tuinbestrating bij u in Breda wilt aanleggen.

Tuin laten bestraten door specialisten uit de buurt van Breda

Schakelt u de hoveniers uit omgeving Breda in voor uw tuinbestrating? Dan realiseren wij exact de sfeer in uw tuin die u voor ogen heeft. Maak een afspraak door te bellen naar 06-10711744. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen over het bestraten van tuinen in Breda en omstreken of wanneer u meer informatie wilt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!