Uw hovenier in voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinaanleg Breda

Groenservice de Moeren is een jonge en kleinschalige hovenier die de tuinaanleg voor uw tuin in Breda kan verzorgen. Wij zijn zowel bedrijven als particulieren in Breda en regio, Etten-Leur, Tilburg, Oosterhout en Zevenbergen van dienst met service op maat.

Groenservice de Moeren heeft zich gespecialiseerd op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud, maar wij bieden u ook tuinadvies op maat en onze handige bloembakservice. Bij alle werkzaamheden staan uw wensen centraal. Op basis van uw persoonlijke wensen wordt een dienstverlening op maat voor u of voor uw bedrijf samengesteld. U betaalt dus alleen voor service die u nodig heeft!

De hovenier die staat voor vakmanschap, ervaring en flexibiliteit bij tuinaanleg en -onderhoud in Breda

Groenservice de Moeren in Breda werkt met deskundige hoveniers die beschikken over alle benodigde kennis, jarenlange ervaring en een grote mate van vakmanschap op het gebied van zowel zakelijk als particulier groen. Bij al onze projecten, van tuinaanleg, tot het maken van een ontwerp voor een tuin in Breda, houden wij rekening met uw wensen als klant. Neem dan ook vooral contact op met Groenservice de Moeren als een bijzonder verzoek heeft voor bijvoorbeeld uw tuinaanleg in Breda. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die perfect bij uw wensen aansluit!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda