Moderne bedrijfstuin in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Moderne bedrijfstuin Breda

Een moderne bedrijfstuin in de regio Breda kunt u laten aanleggen door Groenservice de Moeren. Wij kunnen vrijwel alle hovenierswerkzaamheden moeiteloos voor u uitvoeren. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw groen: wij doen het graag voor zowel particuliere als zakelijke afnemers. Bovendien leveren wij maatwerk tegen een scherpe prijs!

Een moderne bedrijfstuin in de regio Breda aanleggen

Groenservice de Moeren staat voor u klaar als u een moderne bedrijfstuin in regio Breda wilt laten aanleggen. Ons ervaren personeel weet wel raad met een tuin die het visitekaartje voor het bedrijf moet zijn. Wij kunnen onder andere het volgende voor u doen.

  • Wij kunnen zorgen dat het gras bij u groener is dan aan de overkant, door een gazon of kunstgras aan te leggen;
  • Ook kunnen wij een prachtige tuinbestrating aanleggen, zodat u in de zomer ontspannen kunt lunchen met uw collega’s’;
  • De tuinaanleg en beplanting kunt u aan ons overlaten.

 

Zodra de tuin er mooi bijstaat, laten wij u niet aan uw lot over. Wij onderhouden de tuin, zodat hij de trots van het bedrijf zal zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Groenservice de Moeren en ons een moderne bedrijfstuin in de regio Breda laten aanleggen? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda