N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hoveniers Tilburg

Home » Hoveniers Tilburg

Groenservice de Moeren is één van de meest vakbekwame hoveniers uit de omgeving Tilburg. Wij vormen dé specialist voor zowel particuliere als zakelijke tuinen. Maak een afspraak voor het laten opstellen van een vrijblijvende prijsopgave!

Vakkundige hoveniers voor particulieren en bedrijven uit Tilburg en omgeving

Indien u vakkundige hoveniers in Tilburg zoekt is Groenservice de Moeren uit Breda de juiste keuze. Wij beschikken over een team aan vakbekwame specialisten, met een ruime ervaring in zowel particulier als zakelijk groen. Schakel ons in voor onder meer:

  • Bloembakservice;
  • Het aanleggen van tuinen (zowel particuliere tuin als bedrijfstuinen);
  • Het onderhouden van tuinen;
  • Mensen van tuinadvies voorzien.

Behalve op onze vakbekwaamheid, onderscheiden wij ons ook op onze klantgerichte service. Wij bieden onze klanten namelijk altijd een dienstenpakket op maat aan. U betaalt dus alleen maar voor de service die u wenst. Vanzelfsprekend adviseren wij u waar nodig over de diverse mogelijkheden.

Vrijblijvend kosteninschatting aanvragen

Laat ook een vrijblijvende kosteninschatting maken voor uw gewenste werkzaamheden. Bel naar 0610711744 of vul het contactformulier in en wij helpen u direct. Ook voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u hier vanzelfsprekend terecht. Wij beantwoorden ze graag. De hoveniers van Groenservice de Moeren zijn, behalve in Tilburg, ook actief in Breda, Oosterhout en Zevenbergen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!