Schakel onze hoveniers nabij Tilburg in

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hoveniers Tilburg

Groenservice de Moeren is een van de meest vakbekwame hoveniers uit de omgeving van Tilburg. Wij zijn dé specialist voor zowel particuliere als zakelijke tuinen. Maak een afspraak voor het laten opstellen van een vrijblijvende prijsopgave!

Vakkundige hoveniers voor particulieren en bedrijven uit Tilburg en omgeving

Indien u vakkundige hoveniers zoekt voor uw tuin in Tilburg is Groenservice de Moeren uit Breda de juiste keuze. Wij beschikken over een team van vakbekwame specialisten met veel ervaring in zowel particulier als zakelijk groen. Schakel ons in voor onder meer:

  • Bloembakservice
  • Het aanleggen van tuinen
  • Het onderhouden van tuinen
  • Het geven van tuinadvies

Behalve dankzij onze vakbekwaamheid onderscheiden wij ons ook op onze klantgerichte service. Wij bieden onze klanten namelijk altijd een dienstenpakket op maat aan. U betaalt alleen maar voor de service die u wenst. Vanzelfsprekend adviseren wij u waar nodig over de diverse mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende kosteninschatting aan

Heeft u interesse en bent u benieuwd wat onze hoveniers voor uw tuin in Tilburg kunnen betekenen? Laat dan een vrijblijvende kosteninschatting maken voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Bel naar 0610711744 of vul ons contactformulier in en wij helpen u direct. Ook voor al uw vragen of opmerkingen neemt u contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!