N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hovenier Zevenbergen

Home » Hovenier Zevenbergen

Op zoek naar een vakkundige hovenier in de regio Zevenbergen? Groenservice de Moeren is een kleinschalig, jong en dynamisch hoveniersbedrijf met een jarenlange ervaring in zowel particulier als zakelijk groen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons weten, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Al jaren actief als hovenier in Zevenbergen (regio Breda en Tilburg)

Groenservice de Moeren is al vele jaren actief als hovenier voor particulieren en bedrijven uit de omgeving van Zevenbergen. Onze goed opgeleide, vakbekwame hoveniers zijn in te schakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Tuinen aanleggen;
  • Tuinen onderhouden;
  • Bedrijfstuinen onderhouden;
  • Tuinadvies verstrekken;
  • Bloembakservice.

Zowel particulieren als zakelijke klanten worden door ons voorzien van een op maat gemaakt pakket. Wij gaan daarom vooraf graag met u in gesprek gaan over uw wensen. Vervolgens passen wij onze dienstverlening hier volledig op aan. Uiteraard geven wij u waar nodig graag advies over de mogelijkheden voor uw tuin.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0610711744, of het contactformulier. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een prijsopgave op te stellen. Hovenier Groenservice de Moeren is, naast in Zevenbergen, ook actief in onder meer Breda, Tilburg, Oosterhout en Etten-Leur.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!