Hovenier Rijsbergen

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hovenier Rijsbergen

Bent u op zoek naar een goede hovenier in de omgeving van Rijsbergen? Dan bent u bij Groenservice de Moeren aan het juiste adres. Wij leveren topkwaliteit en geven vakkundig advies voor uw tuin. Wij hebben als hovenier jarenlange ervaring bij het aanleggen en onderhoud van zowel zakelijke als particulier groen. Omdat wij gericht zijn op service voor onze klanten rekenen wij geen voorrijkosten in de regio van Rijsbergen.

De hovenier gericht op kwaliteit voor onderhoud van uw tuin in Rijsbergen

Voor de aanleg van uw tuin werkt Groenservice de Moeren uitsluitend met professionele hoveniers. Woont u in de omgeving van Rijsbergen en heeft uw tuin een geheel nieuwe look nodig? Wij geven u graag advies en leggen uw tuin aan geheel naar uw wens. Als hovenier verzorgen wij ook voor:

  • Bedrijfstuin onderhoud
  • Tuinbestrating
  • Kunstgras leggen
  • Aanplanting
  • Gazon aanleg
  • Houtbouw en schuttingen

Bent u woonachtig in Rijsbergen en moet uw tuin geregeld onderhouden worden?
Misschien heeft u zelf weinig tijd of u beschikt niet over groen vingers om uw tijd geregeld te onderhouden. Wij ontzorgen u graag vakkundig. Wij bieden u graag verschillende mogelijkheden als hovenier. Zo kunt u ervoor kiezen voor een periodiek onderhoud of voor een eenmalige beurt. Graag stellen wij samen met u een pakket samen wat op uw wens is afgestemd. Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze diensten? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!