Schakel onze hovenier nabij Etten-Leur in

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hovenier Etten-Leur

Wilt u uw tuin op maat laten aanleggen door een hovenier in regio Etten-Leur? Schakel dan Groenservice de Moeren uit Breda in! Wij houden de prijs laag en u betaalt alleen voor het werk wat wij leveren. Dit maakt ons servicegericht en een goede partner om mee samen te werken.

Laat uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden door onze hovenier nabij Etten-Leur

Onze hovenier doet er alles aan om de tuin van uw dromen te realiseren in Etten-Leur. We komen eerst bij u langs om uw huidige tuin te bezichtigen. Op basis van uw wensen bespreken we de mogelijkheden met u en brengen we de kosten in kaart. Op basis daarvan stellen we een offerte op. Vervolgens maken we een tuinontwerp op maat. Bent u volledig tevreden met het ontwerp? Dan gaat onze hovenier aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin in Etten-Leur. Na het aanleggen van uw tuin kunnen wij gedurende het jaar het onderhoud verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door mooi blijft.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Doordat Etten-Leur bij regio Breda hoort, rekenen wij geen voorrijkosten wanneer u onze hovenier inschakelt voor uw tuin. Dit hoort namelijk allemaal bij onze totaalservice! Heeft u interesse in onze diensten of heeft u nog vragen? Bel dan naar 0610711744 om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!