N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hovenier Etten-Leur

Home » Hovenier Etten-Leur

Uw tuin door een hovenier in Etten-Leur op maat laten aanleggen? Dit doet u door Groenservice de Moeren in te schakelen. Wij houden de prijs laag doordat u alleen betaalt voor het werk wat wij leveren. Dit maakt ons servicegericht en een goede partner om mee samen te werken.

Groenservice de Moeren: dé hovenier die u inschakelt in Etten-Leur

Als u een nieuwe tuin wilt aanleggen en dit door een professional wilt laten doen zoekt u naar de beste in zijn vakgebied. Een hovenier van Groenservice de Moeren zal er alles aan doen om de tuin van uw dromen te maken in Etten-Leur. Wij starten met een overleg waarbij wij uw huidige situatie komen bezichtigen. Bij ons bezoek brengen wij de kosten meteen in kaart zodat wij u een offerte kunnen aanbieden. Vervolgens brengen wij in kaart wat moet gebeuren en maken een tuinontwerp op maat. Tot slot gaat onze hovenier aan de slag om van uw tuin in Etten-Leur een plaats te maken waar u van kunt genieten. Omdat Etten-Leur in de regio Breda ligt rekenen wij geen voorrijkosten wat u kosten bespaart. Na het aanleggen van uw tuin kunnen wij gedurende het jaar het onderhoud verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!