Hovenier Dongen

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hovenier Dongen

Wanneer u een professionele en ervaren hovenier in Dongen nodig heeft, komt u naar Groenservice de Moeren. Onze hoveniers leveren vakwerk en hebben uitgebreide kennis. U betaalt nooit te veel bij ons omdat u bij ons naar service betaalt. U kunt ons inschakelen op het gebied van zakelijk en particulier groen. Wij brengen uw wensen eerst in kaart en zorgen ervoor dat uw tuin er weer mooi uitziet of dat uw bedrijfstuin weer aansluit bij het imago van uw bedrijf.

Professionele hovenier voor aanleg of onderhoud in Dongen

Groenservice de Moeren heeft professionele hoveniers in dienst die graag uw bedrijfstuin aanleggen in de omgeving van Dongen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat aanleggen van de tuin. Zo weet u zeker dat uw tuin aan uw wensen zal voldoen. Dit is echter niet het enige wat wij u bieden. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Tuinbestrating;
  • Aanplanting;
  • Houtbouw en schuttingen;
  • Kunstgras leggen;
  • Gazon aanleg.

 

Onderhoud van uw tuin

Als u al een tuin of bedrijfstuin heeft, dan kan het zijn dat deze toe is aan onderhoud. Uw tuin moet goed onderhouden worden als u ervan wilt blijven genieten. Voor bedrijven is het belangrijk omdat de tuin als het ware een visitekaartje is en dus goed moet aansluiten op het imago van het bedrijf. Schakel dan de hulp in van een professionele hovenier, zoals Groenservice de Moeren nabij Dongen. Wij kunnen uw tuin van een eenmalig, periodiek of een compleet onderhoud voorzien. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij de hovenier in de buurt van Dongen, Groenservice de Moeren! U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!