• Uw wensen staan centraal
  • Dienstverlening op maat
  • Vrijblijvende kosteninschatting
  • Vakmanschap, ervaring en flexibiliteit

Tuinonderhoud door onze expert in Breda

Home » Particulier » Tuin onderhoud

Als tuinspecialist staan wij dagelijks onze klanten in regio Breda bij voor tuinonderhoud. Regelmatig en vakbekwaam onderhoud is immers van groot belang voor uw tuin. Groenservice de Moeren biedt u verschillende mogelijkheden om uw tuin professioneel te laten onderhouden. Wij verzorgen tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

Professioneel tuinonderhoud

U kunt bij ons terecht voor eenmalig, periodiek of compleet onderhoud aan uw tuin. Wij stellen graag een maatwerk pakket samen met al het tuinonderhoud dat u wilt uitbesteden. Binnen dit pakket is alles bespreekbaar. Onze hoveniers zijn vakmensen met een groen hart. Wij verzekeren u van vakmanschap, flexibiliteit en een persoonlijke dienstverlening. Uiteraard verzorgen wij vooraf een duidelijke kostenopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Diverse werkzaamheden

Tuinonderhoud kent veel verschillende facetten. Zo verzorgen wij vaak het snoeiwerk in grotere tuinen, maar kunnen wij ook uw gazon maaien, onkruid wieden en uw gehele tuin zomer- of winterklaar maken. Daarnaast kunnen wij uw bomen verzorgen.

In de lente voorzien wij uw tuin graag van nieuwe planten in de borders en wanneer nodig maken wij een compleet onderhoudsplan voor uw tuin. Uiteraard doen wij alles in samenspraak met u en krijgt u altijd eerst een duidelijke offerte voordat wij aan de slag gaan. Zo verrichten wij enkel de werkzaamheden die u wenst.

Hovenier voor uw nieuwe tuin

Bent u niet tevreden over uw huidige tuin en is een renovatie of grondig onderhoud noodzakelijk? Laat ons een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin onderhouden. Wij hebben namelijk volop tuinideeën voor u en zorgen graag voor een prachtige tuin waar u elke dag weer van geniet. Onze professionals hebben hart voor hun werk en uitgebreide kennis van planten en bloemen. Deze kennis en kunde zetten wij graag in voor uw nieuwe tuin.

Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak

Wanneer u tuinonderhoud nodig heeft, schakelt u de specialisten van Groenservice de Moeren uit Breda in. Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs voor het tuinonderhoud en krijgt u service en vakwerk op het gebied van tuinonderhoud tegen een voordelige prijs. Wilt u uw tuin leeghalen of andere werkzaamheden uit laten voeren? Wij staan voor u klaar! Wanneer u nog vragen heeft of direct een afspraak wilt maken voor tuinonderhoud, belt u ons via 06-10711744.

Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak

Form Grizzly

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Groenservice de Moeren Breda