• Uw wensen staan centraal
  • Dienstverlening op maat
  • Vrijblijvende kosteninschatting
  • Vakmanschap, ervaring en flexibiliteit

Tuinadvies in Breda

Home » Particulier » Tuin advies

Ons tuinadvies kan u helpen de beste keuzes te maken voor de aanleg van uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw tuin ontwerpen en aanleggen, maar heeft u specifieke vragen over beplanting? Of wilt u weten hoe u uw tuin het beste kunt indelen met het oog op bijvoorbeeld de ligging en het type aarde in uw tuin? Dan staat Groenservice de Moeren voor u klaar. Daarnaast kunt u ook ons inzetten voor de zwaardere klussen, zoals het aanleggen van bestrating of het snoeien van hoge bomen.

Tuinadvies: Welk type beplanting past bij mij?

Als hovenier staan wij dagelijks met onze laarzen in het groen en weten we alles over de mooiste planten. Deze kennis zetten wij graag in om u uitstekend te adviseren. Tuinadvies Breda helpt u dan ook graag met de keuze voor de juiste planten en struiken voor uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld groenblijvende struiken, houdt u van bloemen of wilt u de bijen een handje helpen? Deze aspecten en meer nemen wij direct mee in ons advies voor uw tuin. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en combinaties en we geven tips over plaatsing en onderhoud van uw gewassen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Tuin advies

Tuin advies

Tuin advies

Tuin advies

Beplanting bestellen

Heeft u, samen met ons advies, een mooi ontwerp uitgewerkt en bent u toe aan het bestellen van uw gewassen? Dan kunnen wij ook dat voor u regelen. Uiteraard krijgt u van ons eerst een duidelijk kostenoverzicht van alle beplanting en gewassen die wij voor u kunnen bestellen.

Bestrating en snoeien

Als onderdeel van uw tuin kiest u wellicht voor een mooi pad of groot terras. Natuurlijk kunnen wij u daar ook over adviseren, maar u kunt ons ook vragen de bestrating voor u te regelen. Het aanleggen van bestrating in de tuin is een zware klus waarbij veel kennis en kunde komt kijken. Onze ervaren hoveniers weten precies hoe zij uw tuinpad of terras perfect kunnen aanleggen, zodat u elke dag weer kunt genieten van een prachtige tuin.

Het snoeien van struiken en kleine bomen kunt u uiteraard gemakkelijk zelf doen, maar het snoeien van hoge bomen kunt u beter overlaten aan onze boomverzorgers. Zij weten precies hoe ze het beste in uw boom kunnen komen en hoe deze optimaal gesnoeid kan worden.

Hovenier in Breda nodig?

Heeft u geen tuinadvies, maar juist een hovenier in Breda nodig? Ook dan komt Groenservice De Moeren graag bij u langs. Als hovenier in Breda en omgeving onderhouden wij de mooiste tuinen, maar leggen ook vaak droomtuinen aan. Daarnaast kiest u bij ons uit diverse aanvullende werkzaamheden.

Profiteer van onze expertise

Heeft u direct tuinadvies in Breda nodig? Neem dan telefonisch contact op met Richard via 06-10711744. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@groenservicedemoeren.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over de beste oplossingen voor uw tuin.

Form Grizzly

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Groenservice de Moeren Breda