N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinonderhoud Teteringen

Home » Tuinonderhoud Teteringen

Het volledige tuinonderhoud laat u in Teteringen verzorgen door Groenservice de Moeren. Al jaren is ons hoveniersbedrijf actief in het onderhouden en aanleggen van particuliere- en bedrijfstuinen. Wij bieden u altijd een dienstverlening op maat.

Compleet tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven uit Teteringen

Groenservice de Moeren is dé partner voor tuinonderhoud in de omgeving van Teteringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor eenmalig, periodiek en compleet tuinonderhoud. U profiteert hierbij van de diensten van ervaren, vakkundige hoveniers die volledig klantgericht te werk gaan. Dit houdt concreet in dat er via een open overleg een onderhoudscontract op maat wordt ontwikkeld. Werkelijk alles is bespreekbaar! Uiteraard geven wij u graag advies over de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw tuin nodig heeft om er het hele jaar netjes en verzorgd uit te zien. Door met kleine teams te werken, kunnen wij u garanderen dat deze afspraken volledig worden nagekomen, met een vaste, hoogwaardige kwaliteit.

Vrijblijvende kosteninschatting

Onze medewerkers komen geheel vrijblijvend bij u langs om een kosteninschatting te maken voor het onderhoud van uw tuin. Ook informeren zij u dan gelijk over de uiteenlopende mogelijkheden. Bel voor het maken van een afspraak naar 0610711744 of vul het contactformulier in. Wij verzorgen het tuinonderhoud ook bij plaatsen uit de omgeving van Teteringen, zoals Prinsenbeek, Gilze-Rijen en Bavel.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!