N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinontwerp Breda

Home » Tuinontwerp Breda

Een tuinontwerp op maat maakt Groenservice de Moeren in Breda op basis van uw wensen. Wij zijn een jong, veelzijdig en kleinschalig bedrijf. Hierdoor kunnen wij ons compleet richten op uw eisen en behoeften en krijgt u onze volledige aandacht. Wij voorzien u niet alleen van deskundig advies, maar wij nemen uw eigen ideeën graag mee in het tuinontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerpen, tuinaanleg en –onderhoud. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Doordat wij scherpe tarieven hanteren, kan iedereen gebruik maken van onze diensten. Bovendien zorgen wij ervoor dat u vooraf een duidelijke inschatting van het kostenplaatje heeft. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent bij Groenservice de Moeren!

Tuinaanleg naar tuinontwerp in Breda

Groenservice de Moeren verzorgt de tuinaanleg aan de hand van een tuinontwerp in Breda. U kunt zelf ideeën voor een tuinontwerp aan ons doorgeven of u kunt het compleet uitbesteden aan Groenservice de Moeren in Breda. U heeft vele mogelijkheden om uw tuin zo te ontwerpen dat het geheel aan uw wensen voldoet. Wanneer u zelf uw ideeën wilt terugzien in het ontwerp, kunnen wij u van deskundig advies voorzien over bijvoorbeeld bepaalde plantensoorten.

Afspraak maken voor het maken van een tuinontwerp

Maak nu nog een afspraak met Groenservice de Moeren in Breda om een tuinontwerp te maken. Wij kunnen ook bij u langskomen om uw tuin te bekijken. Dan brengen we meteen uw wensen in kaart om daarna het kostenplaatje op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Vraag snel naar de vele mogelijkheden, door te bellen naar 0610711744!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!