Een tuinontwerp op maat voor uw tuin in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinontwerp Breda

Wanneer u een tuinontwerp op maat wilt laten maken, dan zit u bij Groenservice de Moeren in Breda helemaal goed. Wij zijn een jong, veelzijdig en kleinschalig bedrijf. Hierdoor richten wij ons compleet op uw eisen en behoeften en krijgt u onze volledige aandacht. Wij voorzien u van deskundig advies en nemen uw eigen ideeën graag mee in het tuinontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Doordat wij scherpe tarieven hanteren, kan iedereen gebruikmaken van onze diensten. Bovendien zorgen wij ervoor dat u vooraf een duidelijke inschatting van het kostenplaatje ontvangt. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Van tuinontwerp tot de aanleg van uw tuin in Breda

Groenservice de Moeren verzorgt de aanleg van uw tuin in Breda aan de hand van een tuinontwerp op maat. U kunt zelf ideeën voor een tuinontwerp aan ons doorgeven of u besteedt het compleet uit aan onze hoveniers in Breda. Door onze ervaring en vakmanschap hebben wij veel kennis van de verschillende mogelijkheden en laatste trends voor uw tuin. We vertellen u hier dan ook graag meer over om samen met u tot een passend ontwerp te komen.

Maak een afspraak met onze hoveniers

Maak direct een afspraak met onze hoveniers uit Breda om een tuinontwerp te maken. Wij komen bij u langs om uw tuin te bekijken, de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van deskundig advies. Aan de hand daarvan stellen we een vrijblijvende kosteninschatting op. Bent u akkoord? Dan gaan we over op het ontwerp en vervolgens de aanleg van uw tuin. Bel ons op 0610711744 om een afspraak in te plannen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!