Tuinbestrating aanleggen in Prinsenbeek

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinbestrating Prinsenbeek

Het aanleggen van tuinbestrating in regio Prinsenbeek laat u over aan Groenservice de Moeren. Dankzij onze ervaring werken wij efficiënt, waardoor u zo min mogelijk overlast ervaart en snel weer van uw tuin kunt genieten. Zo maken wij iedere klus in elke tuin tot een succes.

Kies voor een ervaren hovenier voor de aanleg van uw tuinbestrating in Prinsenbeek

Onze ervaren, vakkundige hoveniers beschikken over de vaardigheden om tuinbestrating netjes aan te leggen bij u in Prinsenbeek of elders in de regio. Hierbij schetsen wij een doordacht ontwerp van uw tuin, of enkel de bestrating, waarna wij de volledige aanleg verzorgen. Dit gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Diverse keuzemogelijkheden

Vindt u het lastig om een keuze te maken welke tuinbestrating bij uw tuin in Prinsenbeek past? Dat begrijpen wij maar al te goed. U heeft bij ons dan ook de keuze uit veel verschillende mogelijkheden. Aan de hand van een bezoek voorzien wij u graag van passend advies en helpen we u bij het maken van een keuze. Vervolgens stellen we op basis van het soort bestrating, de oppervlakte en eventuele andere werkzaamheden een vrijblijvende kosteninschatting op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u tuinbestrating laten aanleggen in Prinsenbeek of omgeving en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals het uitvoeren van tuinonderhoud? Maak dan direct een afspraak via 0610711744 of vul het contactformulier in. Ook wanneer vragen heeft, kunt u ons op deze manier bereiken. Wij helpen u graag verder!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!