N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinbestrating Prinsenbeek

Home » Tuinbestrating Prinsenbeek

Het aanleggen van tuinbestrating in Prinsenbeek en omgeving laat u over aan Groenservice de Moeren. Dankzij onze ervaring werken wij efficiënt, waardoor u zo min mogelijk overlast ervaart en zo snel mogelijk uw tuin weer kunt gebruiken. Zo weten wij iedere klus, in iedere tuin tot een succes te maken.

Kies voor ervaren hovenier voor aanleg van tuinbestrating in Prinsenbeek

Onze ervaren, vakkundige hoveniers beschikken over de vaardigheden om tuinbestrating aan te leggen bij u in Prinsenbeek of elders in de regio. Hierbij schetsen wij een doordacht ontwerp van uw tuin, of enkel de bestrating, waarna wij de volledige aanleg verzorgen. Dit gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van uw vereisten.

Keuze maken? Wij helpen u!

Vindt u het lastig om een keuze te maken welke bestrating bij uw tuin past? Begrijpelijk. U heeft ook veel keuze. Aan de hand van een bezoek aan uw tuin voorzien wij u graag van passend advies. U ontvangt een offerte op basis van het soort bestrating, de oppervlakte en eventuele andere werkzaamheden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u tuinbestrating laten aanleggen bij u in Prinsenbeek of omgeving en bent u benieuwd naar de kosten of welke bestrating bij u past? Maak dan een afspraak via 06-10711744. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!