Tuinaanleg in Oosterhout

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinaanleg Oosterhout

Voor professioneel tuinaanleg in de omgeving van Oosterhout zit u bij Groenservice de Moeren helemaal goed. Bent u van mening dat uw tuin een make-over nodig heeft? Wij denken graag met u mee en geven u advies op maat om uw droomtuin te creëren. Heeft u zelf leuke ideeën voor uw tuin? Door middel van een persoonlijke afspraak werken wij deze ideeën uit tot een uniek ontwerp op maat.

Professionele tuinaanleg voor bedrijven in regio Oosterhout

Groenservice de Moeren werkt met professionele hoveniers die uw bedrijfstuin geheel naar wens aanleggen. Onze specialiteit is het ontwerpen van uw bedrijfstuin, maar wij voeren ook het gehele tuinproject voor u uit. Zo verzorgen we, naast de tuinaanleg van uw tuin in Oosterhout, ook tuinonderhoud en -renovatie. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor:

  • Tuinbestrating
  • Aanplanting
  • Gazon aanleg
  • Kunstgras plaatsen
  • Schuttingwerken

 

Laat uw tuin eenmalig of periodiek onderhouden

Tuinaanleg is natuurlijk stap één, maar uw tuin in Oosterhout representatief houden is stap twee. Wij bieden voor zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid voor totaalonderhoud. Hierbij kunt u kiezen uit eenmalig onderhoud, maar ook periodiek of compleet onderhoud is bij ons mogelijk. In goed overleg met u stellen we een pakket samen. Als jong en kleinschalig hoveniersbedrijf zijn wij sterk in persoonlijk contact en verzorgen wij altijd vakwerk. U betaalt voor tuinaanleg of onderhoud, maar door onze service blijven de kosten relatief laag in vergelijking tot andere hoveniers in regio Oosterhout. Wilt u ons inschakelen? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!