N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinaanleg Oosterhout

Home » Tuinaanleg Oosterhout

Voor professioneel tuinaanleg in de omgeving van Oosterhout bent u bij Groenservice de Moeren aan het juiste adres. Bent u van mening dat uw tuin nodig een make-over nodig heeft? Wij denken graag met u mee en geven u op maat advies om de tuin te creëren naar uw stijl en wens. Heeft u zelf leuke ideeën die u graag wilt uitwerken bij uw tuinontwerp? Door middel van een persoonlijke afspraak werken wij graag deze wensen uit in een ontwerp op maat.

Professionele tuinaanleg voor bedrijven in en om Oosterhout

Groenservice de Moeren werkt met professionele hoveniers die uw bedrijfstuin geheel naar wens kunnen aanleggen. Onze specialiteit is niet alleen uw bedrijfstuin te ontwerpen, maar door ook het gehele tuinproject uit te voeren en zelfs het onderhoud ervan. Is een gehele tuinrenovatie niet noodzakelijk? Wat wij verder voor u kunnen betekenen:

  • Tuinbestrating;
  • Aanplanting;
  • Tuinonderhoud;
  • Gazon aanleg;
  • Kunstgras plaatsen;
  • Schuttingwerken.

Tuinaanleg en onderhoud

Tuinaanleg is natuurlijk stap één, maar uw tuin representatief houden is stap twee. Wij bieden voor zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Oosterhout de mogelijkheid voor totaalonderhoud. Inmiddels is uw tuin een visitekaartje voor uw huis of bedrijf. Wij denken met onze klanten mee en bieden diverse mogelijkheden om de tuin te verzorgen. Eenmalig onderhoud is natuurlijk mogelijk, maar een periodiek of compleet onderhoud is natuurlijk wel zo makkelijk. In goed overleg met de klant stellen we een pakket samen. Als jong en kleinschalig hoveniersbedrijf zijn wij sterk in persoonlijk contact en bieden wij vakwerk. U betaald niet alleen voor tuinaanleg of onderhoud, maar door onze service blijven de kosten relatief laag in vergelijking tot andere hoveniers in de regio van Oosterhout. Wilt u ons inschakelen? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!