Tuin aanleggen Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuin aanleggen Breda

Groenservice de Moeren biedt een complete verzorging bij het aanleggen van een tuin in Breda. Wanneer u ons inschakelt in Breda, dan rekenen wij geen voorrijkosten. Wij zorgen ervoor dat onze diensten voor iedereen betaalbaar blijven. Wij stellen uw wensen centraal en nadat wij deze in kaart hebben gebracht, kunnen wij u een kostenplaatje tonen. Bij Groenservice de Moeren in Breda weet u dan ook altijd waar u aan toe bent. Onze deskundige medewerkers voorzien u desgewenst van deskundig advies.

Een tuin laten aanleggen in Breda en omgeving

Groenservice de Moeren is gevestigd in Breda en kan een tuin aanleggen in deze gehele omgeving tegen scherpe tarieven. Wanneer u ons uw (voor)tuin wilt laten aanleggen, dan verzorgen wij het gehele proces. Zo kunnen wij de volgende zaken voor u uitvoeren:

  • Tuinbestrating
  • Gazon aanleg
  • Aanplanting
  • Leggen van kunstgras
  • Houtbouw en schuttingen

Voor de grotere projecten kan het zijn dat wij samenwerken met een partner, omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn. Deze partner stelt uw wensen ook altijd voorop!

Bedrijfstuinen laten aanleggen

Wij kunnen ook voor bedrijven in Breda een tuin aanleggen. Als de tuin professioneel is aangelegd, wekt dit vertrouwen bij uw relaties. De tuin is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Wij kunnen tevens het onderhoud compleet uit handen nemen. Hiervoor maken wij een contract op maat, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Vraag snel naar de vele mogelijkheden bij Groenservice de Moeren, door te bellen naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!