Kantoorbeplanting Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Kantoorbeplanting Tilburg

U kunt kantoorbeplanting in de regio Tilburg laten uitvoeren door Groenservice de Moeren. Wij stellen graag een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u op zodat u het hele jaar door goed onderhouden kantoorbeplanting heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Kies voor kantoorbeplanting in de regio Tilburg

Bij Groenservice de Moeren hebben wij de kernwaarden vakmanschap, flexibiliteit en ervaring hoog in het vaandel staan. Deze waarden zijn allemaal terug te vinden in het kleinschalige en jonge team waarmee wij werken. Samen kunnen wij voor u de kantoorbeplanting in de regio Tilburg uitvoeren. U kunt hierbij denken aan verschillende zaken.

  • Wij kunnen bijvoorbeeld de aanplanting verzorgen;
  • Het aanleggen van een gazon of kunstgras behoort tot de mogelijkheden;
  • Wij kunnen ook bestrating regelen, zodat u op een verharde grond tafels en stoelen kunt plaatsen, om in de zomer te lunchen.

Als de tuin eenmaal het juiste visitekaartje voor u is geworden, dan zorgen wij er ook graag voor dat deze goed onderhouden wordt.

Meer weten over onze service en onze kosten

Online kunt u zich alvast oriënteren op onze kosten. Wellicht dat onze bloembakservice u ook aanspreekt! Voor vragen of meer informatie over onze diensten ten aanzien van kantoorbeplanting in Tilburg zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer 0610711744. Wij staan u graag te woord!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!