Bedrijfstuin Dongen

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Bedrijfstuin Dongen

Groenservice de Moeren kan u helpen bij de aanleg van een bedrijfstuin in de omgeving van Dongen. In ons jonge team zijn diverse specialiteiten te vinden waardoor wij ons zowel bezig kunnen houden met de aanleg van tuinen als het onderhoud ervan. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven waardoor wij een ruime klantenkring hebben.

Laat een bedrijfstuin in de omgeving van Dongen aanleggen

Op kantoor zit u veel binnen en echt veel zin even naar de buitenruimte te lopen hebt u niet, want die ligt vol met saaie tegels. Totdat er wordt besloten dat er een heuse bedrijfstuin komt. Groenservice de Moeren kan deze klus voor u klaren en een bedrijfstuin in de omgeving van Dongen aanleggen.

  • Wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte er verzorgd bij staat;
  • Hier kunt u meteen indruk mee maken op zakenrelaties die langskomen;
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, want dat doen wij;
  • Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van de aangelegde tuin.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Via de website vindt u meer informatie over de kosten die erbij komen kijken als u een bedrijfstuin in de regio Dongen wilt laten aanleggen (en onderhouden). Ook leest u online meer over onze bloembakservice. Wilt u graag gebruik maken van de diensten die Groenservice de Moeren biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door ons even te bellen: 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!