Tuinverlichting Ulvenhout

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinverlichting Ulvenhout

Met tuinverlichting in uw tuin in Ulvenhout geeft u uw tuin extra uitstraling waardoor u ’s avonds langer geniet van een sfeervolle avond. En dat is niet het enige waarom u kiest voor tuinverlichting. Tuinverlichting is namelijk hartstikke functioneel. Een extra lamp is erg handig wanneer de dagen weer korter worden. En uw huis wordt er ook nog eens veiliger door. Inbrekers verkiezen donkere tuinen en woningen vaak boven verlichte tuinen en huizen. Wilt u zelf niet aan de slag met elektriciteit en de aanleg? Dan laat u deze klus over aan de vakmensen van Groenservice de Moeren.

Tuinverlichting in Ulvenhout laten aanleggen door groenspecialisten

Buitenverlichting is verkrijgbaar in veel variaties, soorten en maten. Denk aan bovengrondse tuinlampen, wandlampen, tuinspots, richtbare tuinspots, grondspots en sensorlampen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan vertellen de groenspecialisten van Groenservice de Moeren u graag welke tuinverlichting het beste is voor uw tuin in Ulvenhout.

Maak een afspraak en wij komen langs!

Wilt u het aanleggen van tuinverlichting overlaten aan vakmensen? Maak dan een afspraak met Groenservice de Moeren via 06-10711744. Wij komen graag bij u in Ulvenhout langs om de mogelijkheden voor uw tuinverlichting te bespreken. Bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u ook contact op via het bovenstaande telefoonnummer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!