N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinverlichting Etten-Leur

Home » Tuinverlichting Etten-Leur

Wilt u niet zelf aan de slag met elektriciteit en het aanleggen van tuinverlichting bij u in Etten-Leur of omgeving? Maar wilt u wel op zomeravonden genieten van uw tuin en ook in het donker zien waar u loopt? Dan benadert u Groenservice de Moeren. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Waarom kiest u voor tuinverlichting bij u in Etten-Leur?

Er zijn diverse redenen waarom tuinverlichting in Etten-Leur een uitstekende optie is. Zo is licht allereerst functioneel. Het creëert voldoende zicht op paden, op de oprit en u vindt eenvoudig het sleutelgat. Daarnaast zorgt tuinverlichting voor een veiligere woonomgeving. Waarom? Uit onderzoek is gebleken dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraken verkleint. Tenslotte zorgt verlichting het hele jaar door voor sfeer in uw tuin. ’s Zomers genieten van lange avonden met sfeervolle verlichting en ’s winters vanuit uw woning naar een prachtig verlichte tuin kijken.

Groenspecialisten voorzien u van advies

Zoals u weet is tuinverlichting verkrijgbaar in vele maten, soorten en variaties. Van tuinspots tot sensorlampen en van LED verlichting tot wandverlichting. Moeite met kiezen uit zoveel opties? De groenspecialisten van Groenservice de Moeren komen dan ook graag bij u in Etten-Leur langs om de mogelijkheden wat betreft tuinverlichting te bespreken.

Bel ons bij vragen of voor meer informatie

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren voor het aanleggen van tuinverlichting? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!