N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinontwerp Tilburg

Home » Tuinontwerp Tilburg

Groenservice de Moeren is het vakkundig hoveniersbedrijf waar u een tuinontwerp op maat laten maken in de regio Tilburg. Wij bieden onze diensten aan in Tilburg, Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Zevenbergen. Bij ons betaalt u alleen voor de services die u nodig heeft. Daarom komen wij graag eerst in uw tuin kijken en brengen wij uw wensen in kaart. Zo kunnen wij een totaaloplossing op maat bieden en weet u precies waar u aan toe bent. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om u het gewenste resultaat te bieden.

Een tuinontwerp met tuinaanleg in Tilburg

Bij Groenservice de Moeren heeft u vele mogelijkheden als het aankomt op een tuinontwerp. Wij maken niet alleen een tuinontwerp voor u, maar verzorgen ook de tuinaanleg in Tilburg en omgeving. Heeft u zelf ideeën voor een tuinontwerp? Wij gaan er graag mee aan de slag. Wij komen graag eerst kijken in uw tuin om de mogelijkheden te achterhalen en met u te bespreken. U kunt zelf een ontwerp opleveren of wij kunnen deze voor u maken. Wanneer u ons inschakelt, voorzien wij u graag van gedegen advies op maat.

Bedrijfstuinen mogelijk

Wij verzorgen niet alleen tuinontwerpen voor particulieren, maar kunnen ook een tuinontwerp voor de zakelijke sector in Tilburg en omgeving maken. Ook hier geldt: heeft u zelf ideeën? Laat het ons dan weten. Wij gaan er dan graag mee aan de slag. De bedrijfstuin is hét visitekaartje van uw zaak. Het is dan ook belangrijk dat deze er goed uit ziet. Wij kunnen ook het onderhoud van uw tuin verzorgen. Vraag nu snel nog naar de vele mogelijkheden bij Groenservice de Moeren, door te bellen naar 0610711744!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!