Tuinontwerp op maat voor uw tuin in Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinontwerp Tilburg

Groenservice de Moeren is een vakkundig hoveniersbedrijf waar u een tuinontwerp op maat kunt laten maken in regio Tilburg. Bij ons betaalt u alleen voor de services die u nodig heeft. Daarom komen wij graag eerst bij u langs om uw tuin te bekijken en brengen wij uw wensen in kaart. Zo bieden wij een totaaloplossing op maat aan en weet u precies waar u aan toe bent. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om het gewenste resultaat te creëren.

Wij verzorgen het tuinontwerp en de aanleg van uw tuin in Tilburg

Bij Groenservice de Moeren heeft u vele mogelijkheden wat betreft het tuinontwerp voor uw tuin in Tilburg. Heeft u zelf ideeën voor een ontwerp? Wilt u bijvoorbeeld tuinbestrating aan laten leggen of een schutting laten plaatsen? Wij gaan er graag mee aan de slag. Ook wanneer u advies wilt over een passende tuin, helpen wij u graag verder. Onze tuinman komt eerst bij u langs om uw tuin te bekijken, de mogelijkheden door te nemen en uw wensen te bespreken. Nadat u akkoord gaat met het tuinontwerp verzorgen we ook direct de tuinaanleg bij u in Tilburg. Dit hoort allemaal bij onze totaalservice!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin

Wij werken voor particulieren, maar maken ook een tuinontwerp voor de zakelijke sector in Tilburg en omgeving. De bedrijfstuin is hét visitekaartje van uw zaak. Het is dan ook belangrijk dat deze er goed uitziet. Wij kunnen een volledig nieuwe bedrijfstuin voor u aanleggen, maar ook voor het uitvoeren van onderhoud schakelt u ons in. Vraag naar de mogelijkheden en maak direct een afspraak door te bellen naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!