Tuinontwerp Prinsenbeek

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinontwerp Prinsenbeek

Voor een tuinontwerp in de regio van Prinsenbeek gaat u natuurlijk naar van Groenservice de Moeren! Wij leveren professionele ontwerpen voor ieder tuinproject. Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin wij denken graag met u mee. Bij een tuinontwerp is het noodzakelijk dat de wensen goed worden verwerkt in de uitwerking van de nieuwe tuin. Daarom staat het persoonlijke contact centraal in onze werkwijze. Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Prinsenbeek? Wij komen graag langs voor deskundig advies.

Kan mijn tuin op maat gemaakt worden?

Ja, uw tuin wordt bij Groenservice de Moeren van A tot Z op maat gemaakt. De basis van een prachtige tuin is het tuinontwerp. Na een gesprek gaan wij aan de slag en maken wij een ontwerp dat toegespitst is op uw tuin. Als het tuinontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de aanleg van uw tuin waarbij aan alles is gedacht: van de bestrating tot het leggen van kunstgras en van aanplanting tot houtbouw.

Meer dan alleen tuinontwerp voor uw tuin in Prinsenbeek

Niet alleen ontwerpen is een specialisme. De uitwerking van het ontwerp ook. Ook hiervoor schakelt u Groenservice de Moeren in. Zo hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen voor de realisatie van een nieuwe tuin. Tot onze specialiteiten behoren:

  • Tuinontwerp
  • Aanplanting
  • Gazon aanleg
  • Tuinbestrating
  • Kunstgras leggen
  • Houtbouw en schuttingen
  • Tuinonderhoud

Is uw bedrijf in het bezit van een bedrijfstuin?

Heeft uw bedrijf al jaren dezelfde tuin en is deze niet mee veranderd met uw bedrijfsimago? Maak een afspraak en wij geven u vakkundig advies. Doormiddel van een tuinontwerp komt u snel te weten hoe uw bedrijfstuin in Prinsenbeek een positief visitekaartje kan zijn voor uw klanten en bezoekers. Het ontwerpen en aanleggen is natuurlijk stap één. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw tuin er in de toekomst er ook verzorgd erbij staat. Bent u gevestigd in de omgeving van Prinsenbeek? Wij komen graag bij u langs. Bel naar 06-10711744 om een afspraak met ons te maken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!