N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinontwerp Oosterhout

Home » Tuinontwerp Oosterhout

Voor deskundig advies bij uw tuinontwerp is Groenservice de Moeren in de omgeving van Oosterhout de juiste partner. Profiteer van de ervaring en expertise van de meest vakbekwame hoveniers van West-Brabant en schakel ons in voor hulp bij het opstellen van een goeddoordacht tuinontwerp.

Tuinontwerp advies voor bedrijven en particulieren uit Oosterhout (regio Breda en Tilburg)

Groenservice de Moeren biedt tuinontwerp advies voor bedrijven en particulieren uit Oosterhout en omgeving. Wij zijn graag uw klankbord als u van plan bent om zelf een tuin te ontwerpen en aan te leggen. Onze ervaren en vakbekwame hoveniers zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw hele tuin. Tevens geven wij u tips over de plaatsing en het onderhoud van de gewassen en andere onderdelen binnen uw tuin. Desgewenst kunnen wij de beplanting ook voor u aankopen. U profiteert van een jarenlange ervaring en brede expertise op het gebied van zowel particuliere als zakelijke tuinen.

Neem contact met ons op!

Neem voor deskundig advies bij uw tuinontwerp of meer informatie over onze andere diensten vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0610711744. Groenservice de Moeren geeft ook tuinontwerp advies aan bedrijven en particulieren uit plaatsen uit de wijdere omgeving van Oosterhout, zoals Breda, Etten-Leur, Tilburg en Zevenbergen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!