N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinontwerp Etten-Leur

Home » Tuinontwerp Etten-Leur

Voor elk tuinontwerp in Etten-Leur bent u bij Groenservice de Moeren aan het juiste adres. Wij staan garant voor vakwerk en ontwerp op maat voor ieder tuinproject. Heeft u zelf niet veel kaas gegeten van het stijlen of inrichten van een tuin? Wij komen graag bij u langs om mee te denken en professioneel uw nieuwe tuin uit te werken. Heeft u eigen ideeën? Vertel het onze tuinarchitecten en zij nemen dit graag mee in het tuinontwerp. Of het nu gaat om een praktische, moderne of bedrijfstuinontwerp, wij denken graag met u mee.

Meer doen dan alleen tuinontwerp in de omgeving van Etten-Leur

Naast het maken van een tuinontwerp beheersen wij meer disciplines en beschikken wij over professionele hoveniers die ingezet worden in de omgeving van Etten-Leur. Het ontwerpen voor onze klanten is stap 1, maar wij gaan verder. Als u kiest voor een perfecte uitvoering van uw tuinontwerp moet u beschikken over vakmensen. Groenservice de Moeren kan u dus ook helpen bij:

  • Tuinbestrating;
  • Aanplanting;
  • Gazon aanleg;
  • Kunstgras leggen;
  • Houtbouw en schuttingen.

Tuinontwerp voor bedrijven

Heeft u een bedrijfspand in de regio van Etten-Leur met een tuin? Bekijk uw bedrijfstuin eens kritisch of deze nog aansluit op het imago van uw onderneming. Uw tuin is immers een visitekaartje van het bedrijf. Wij geven u vrijblijvend advies en zo nodig maken wij tuinontwerp wat geheel aan de wensen van uw bedrijf in Etten-Leur voldoet. Natuurlijk blijft het niet alleen bij een ontwerp. Wij kunnen u uiteraard ook bijstaan bij de aanleg en onderhoud van uw bedrijfstuin. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan eens naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!