Tuinonderhoud in Prinsenbeek

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinonderhoud Prinsenbeek

Is het uitvoeren van grondig tuinonderhoud voor uw tuin noodzakelijk en woont u in de omgeving van Prinsenbeek? Dan zit u bij hoveniersbedrijf Groenservice de Moeren helemaal goed. Wij ontzorgen graag klanten die geen tijd hebben of niet over groene vingers beschikken. Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs, maar u krijgt service en vakwerk op het gebied van tuinonderhoud tegen een voordelige prijs.

Professioneel tuinonderhoud voor uw tuin in Prinsenbeek

Groenservice de Moeren werkt uitsluitend met vakmensen waardoor wij tuinprojecten vakkundig voltooien. Bent u niet tevreden over de huidige bedrijfstuin en is een renovatie of onderhoud noodzakelijk? Of wilt u een volledige nieuwe tuin laten aanleggen? Onze specialisten denken graag met u mee om de tuin tot het visitekaartje te maken voor uw organisatie. Wij verzorgen uw tuin in Prinsenbeek vanaf het ontwerp tot en met het tuinonderhoud en stemmen alles af op uw wensen.

Laat een dienstenpakket op maat opstellen

Wanneer u onze hoveniers inschakelt voor tuinonderhoud aan uw tuin in Prinsenbeek, dan heeft u de keuze uit eenmalig, periodiek of compleet onderhoud. Samen met u stellen we een dienstenpakket op maat samen, zodat uw tuin er altijd netjes bijligt. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, flexibiliteit en persoonlijke dienstverlening. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken voor tuinonderhoud in regio Prinsenbeek? Bel ons dan op 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!