N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinonderhoud Prinsenbeek

Home » Tuinonderhoud Prinsenbeek

Is grondig tuinonderhoud noodzakelijk en woont u in de omgeving van Prinsenbeek? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Groenservice de Moeren aan het goede adres. Wij ontzorgen graag klanten die geen tijd hebben of die niet over groene vingers beschikken. Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs, maar u krijgt service en vakwerk voor het tuinonderhoud.

Tuinonderhoud nodig en is de tuin gevestigd in de omgeving van Prinsenbeek?

Groenservice de Moeren werkt uitsluitend met vakmensen waardoor wij tuinprojecten professioneel kunnen voltooien. Bent u niet tevreden over de huidige bedrijfstuin en is een makeover noodzakelijk? Onze specialisten denken graag met u mee om deze tuin tot een visitekaartje te maken voor uw organisatie. Wij verzorgen vanaf het ontwerp tot en met het tuinonderhoud zodat u geen omkijken heeft.

Nieuwsgierig naar tuinonderhoud?

Graag denken wij mee met onze klanten om zo prachtige tuin te kunnen afleveren die geheel naar uw wens is. Ook doen wij dat bij het samenstellen van een pakket voor tuinonderhoud. U kunt er natuurlijk voor kiezen om eenmalig een grondige onderhoudsbeurt te laten verrichten aan u tuin. Daarentegen kunnen wij u ook geheel ontzorgen door uw tuinonderhoud samen te stellen in een pakketvorm. Periodiek of een compleet seizoensonderhoud zijn mogelijk. Doordat wij jong en klein bedrijf zijn in de regio van Prinsenbeek, hebben wij persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel staan. Daarbovenop factureren wij geen voorrijkosten in en rond Prinsenbeek. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!