N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinonderhoud Oosterhout

Home » Tuinonderhoud Oosterhout

Heeft u een professioneel hoveniersbedrijf nodig voor tuinonderhoud in Oosterhout? Neem dan contact op met Groenservice de Moeren. Ons bedrijf is actief in de wijde omgeving van Breda. U kunt ons inschakelen voor het aanleggen van een tuin, maar ook voor het onderhouden ervan. Ook voorzien wij u graag van advies. Service op maat, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Tuinonderhoud Oosterhout: een pakket op maat

Groenservice de Moeren is uw hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud in Oosterhout. Regelmatig onderhoud van uw tuin is van groot belang. Wanneer u ons benadert voor het onderhouden van uw tuin, dan bespreken wij eerst uw wensen ten aanzien van het onderhoud. We bekijken hoe vaak uw tuin onderhouden dient te worden en wat er precies moet gebeuren. Vervolgens stellen wij een pakket op maat samen. U betaalt bij ons enkel voor de service die u nodig heeft. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Voor particulier en zakelijk groen

Als het om tuinonderhoud in Oosterhout gaat, dan kunt u op het vakmanschap van Groenservice de Moeren rekenen. Wij beschikken over de benodigde ervaring met het onderhouden van groen, zowel van particulieren als van bedrijven. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om even te bellen naar 0610711744. Wanneer u meer informatie wilt over de kosten die wij voor onze dienstverlening rekenen, dan kunt u een afspraak maken via onze website.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!