N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinonderhoud Dongen

Home » Tuinonderhoud Dongen

Groenservice de Moeren verzorgt het volledige tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren uit Dongen en omgeving. Laat een dienstverlening op maat opstellen door onze ervaren hoveniers! Vertel ons hoe u uw tuin het liefste ziet, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Dé partner voor tuinonderhoud in de regio Dongen

Tuinonderhoud laat u in Dongen en wijdere omgeving verzorgen door Groenservice de Moeren. Wij onderhouden al jaren de tuinen van zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor eenmalig, periodiek en compleet onderhoud van uw tuin. Onze ervaren, vakbekwame hoveniers helpen u helemaal naar wens. Zo wordt er in een open overleg met u een dienstverlening op maat ontwikkeld voor het onderhoud van uw tuin. Wij adviseren u hierbij over de vele mogelijkheden hoe wij uw tuin het hele jaar door netjes en verzorgd kunnen houden. Aangezien wij bovendien met een klein team aan vakmensen werken, zijn wij uitstekend in staat om de hoge kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Contacteer ons vrijblijvend!

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 0610711744 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers komen met genoegen gratis bij u langs om u een vrijblijvende kosteninschatting te maken. Groenservice de Moeren verzorgt tuinonderhoud, naast in Dongen, ook in Prinsenbeek, Bavel en Gilze-Rijen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!