N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinman Tilburg

Home » Tuinman Tilburg

U zoekt een geschikte tuinman in de regio Tilburg? U heeft hem reeds gevonden. Groenservice de Moeren uit Breda ontzorgt u volledig op het gebied van uw tuin. Laat snel een vrijblijvende kosteninschatting maken!

Vakkundige, flexibele tuinman voor bedrijven en particulieren uit Tilburg

Groenservice de Moeren doet al jaren dienst als tuinman voor bedrijven en particulieren uit Tilburg en omgeving. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in onder meer:

  • Aanleg tuin;
  • Tuinonderhoud;
  • Bedrijfstuinen onderhoud;
  • Tuinadvies;
  • Bloembakservice.

U bent bij ons verzekerd van hoveniers die beschikken over een jarenlange ervaring en groot vakmanschap op het gebied van zowel particuliere als zakelijke tuinen. Zij zijn dan ook in staat om u helemaal naar wens te helpen. Zo voeren wij graag van tevoren een open overleg waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wij zorgen vervolgens voor een dienstenpakket op maat.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Meer weten over wat Groenservice de Moeren voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer via telefoonnummer 0610711744 of het contactformulier. Via deze kanalen kunt u ook een afspraak maken voor een gratis bezoek van onze tuinmannen aan uw tuin, waar onder meer een vrijblijvende kosteninschatting wordt gemaakt. Tuinman Groenservice de Moeren is naast in Tilburg ook actief in Breda, Zevenbergen en Oosterhout.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!