Tuinman Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinman Breda

Bent u op zoek naar een vakkundige tuinman en woont u in de omgeving van Breda? De hoveniers van Groenservice de Moeren leveren niet alleen professioneel vakwerk voor uw tuin, maar wij geven ook advies op maat aan onze klanten. Heeft u genoeg van een dure tuinman die onvolledig werk aflevert? Wij staan voor goede kwaliteit en service met een betaalbare prijs. Waar wacht u nog op?

Wie kan mijn tuin opknappen?

U kunt uw tuin zelf opknappen of het overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf. Hoeft u maar kleine dingen op te knappen? Dan kan het een optie zijn om dit zelf te doen. Heeft u geen groene vingers of laat u het gewoon liever over aan een specialist? Dan schakelt u hulp in van Groenservice de Moeren. Een vakman kan er ook voor zorgen dat u een onderhoudsvrije tuin krijgt. Bij Groenservice de Moeren zijn wij in staat om een nieuw tuinontwerp te maken en dit vervolgens te realiseren in uw tuin.

Kan er kunstgras in mijn tuin aangelegd worden?

Natuurlijk kan er kunstgras in uw tuin worden aangelegd. Het laten aanleggen van kunstgras kan in diverse situaties de uitkomst zijn. Echt gras vergt namelijk veel onderhoud en het gras kan beschadigen als het niet of weinig (of juist teveel) heeft geregend of er ontstaan kale plekken. Bovendien is kunstgras tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echt gras waardoor u er jarenlang plezier aan beleeft.

Wie wil mijn tuin onderhouden?

Een tuinman van Groenservice de Moeren wil uw tuin in de buurt van Breda graag onderhouden. Het is belangrijk dat uw tuin goed wordt onderhouden zodat u optimaal kunt genieten van de tuin. Bij ons kunt u terecht voor eenmalig, periodiek of compleet onderhoud. Samen met u realiseren wij een op maat gemaakt onderhoudspakket.

Meer dan alleen een tuinman in omgeving Breda

De professionele hoveniers van Groenservice de Moeren hebben jarenlange ervaring en denken mee met het onderhoud, maar ook bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Naast particulieren klanten onderhouden wij ook bedrijfstuinen. Wat wij voor onze klanten kunnen betekenen:

  • Tuinontwerp
  • Tuinrenovatie
  • Tuinonderhoud
  • Tuinbestrating
  • Aanplanting
  • Gazon aanleg
  • Kunstgras leggen
  • Houtbouw en schuttingen

Tuinman nodig in de regio van Breda?

Heeft u of uw bedrijf een prachtige tuin, maar kan deze een tuinman gebruiken? Laat u adviseren door een van onze vakmensen ten aanzien van totaalonderhoud. Wij komen graag vrijblijvend langs bij u in Breda om een passende offerte maken. U kunt op verschillende manieren uw tuin laten onderhouden. Heeft u voor het komende seizoen gewoonweg niet de tijd om deze tuin bij te houden? Wij willen u graag ontzorgen zodat uw tuin als een prachtig visitekaartje kan zijn. Een eenmalig tuinrenovatie is stap één, maar wij bieden verschillende pakketten waarbij de tuin periodiek of het hele jaar door bijgehouden wordt. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan naar 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!