Tuinman in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinman Breda

Bent u op zoek naar een vakkundige tuinman en woont u in de omgeving van Breda? De hoveniers van Groenservice de Moeren leveren niet alleen professioneel vakwerk voor uw tuin, maar wij geven ook advies op maat aan onze klanten. Heeft u genoeg van een dure tuinman die onvolledig werk aflevert? Wij staan voor goede kwaliteit, servicegericht met een betaalbare prijs. Woont u of bent u gevestigd in de regio van Breda? Dan rekenen wij geen voorrijkosten!

Als tuinman in de regio Breda doen wij meer dan alleen een tuin bijhouden!

De professionele hoveniers van Groenservice de Moeren hebben jarenlange ervaring en denken mee met het onderhoud, maar ook bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Naast particulieren klanten onderhouden wij ook moderne bedrijfstuinen. Wat wij voor onze klanten kunnen betekenen:

  • Tuinontwerp;
  • Tuinrenovatie;
  • Tuinonderhoud;
  • Tuinbestrating;
  • Aanplanting;
  • Gazon aanleg;
  • Kunstgras leggen;
  • Houtbouw en schuttingen.

Tuinman nodig in de regio van Breda?

Heeft u of uw bedrijf een prachtige tuin, maar kan deze een tuinman gebruiken? Laat u adviseren over uw tuin door één van onze vakmensen ten aanzien van compleet tuinonderhoud. Wij komen graag vrijblijvend langs in de regio Breda om een passende offerte maken. U kunt op verschillende manieren uw tuin laten onderhouden. Heeft u voor het komende seizoen gewoonweg niet de tijd om deze tuin bij te houden? Wij willen u graag ontzorgen zodat uw tuin als een prachtig visitekaartje kan zijn. Een eenmalig tuinrenovatie is stap één, maar wij bieden verschillende pakketten waarbij de tuin periodiek of het hele jaar door bijgehouden wordt. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan naar 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!

Groenservice de Moeren Breda