Tuinbestrating laten aanleggen in Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinbestrating Tilburg

Het aanleggen van tuinbestrating laat u in Tilburg over aan Groenservice de Moeren. Ons hoveniersbedrijf in Breda heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van particuliere en zakelijke tuinen. Elke klus aan uw tuin voeren wij met succes uit. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin!

Tuinbestrating laten aanleggen in Tilburg en omgeving

Groenservice de Moeren realiseert al jaren tuinbestrating bij zowel particuliere als zakelijke tuinen in Tilburg, Breda, Oosterhout en Zevenbergen. Ons team aan ervaren, vakkundige hoveniers zijn in staat om kwalitatief hoogwaardige bestrating aan te leggen. Uiteraard gebeurt dit helemaal aan de hand van uw wensen. Wellicht vindt u het moeilijk een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden. Dan helpen onze specialisten u graag! Met behulp van onze jarenlange ervaring weten wij precies wat voor tuinbestrating uw tuin in Tilburg de gewenste uitstraling geeft.

Vraag een gratis kosteninschatting aan

Wij komen met veel genoegen bij u langs in Tilburg om een vrijblijvende kosteninschatting te maken voor de aanleg van uw tuinbestrating. Bel hiervoor naar 0610711744 of vul het contactformulier in. Naast tuinbestrating kunt u bij Groenservice de Moeren voor nog veel meer diensten terecht. Denk hierbij aan het aanleggen van en volledig nieuwe tuin of tuinonderhoud. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!