N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinbestrating Tilburg

Home » Tuinbestrating Tilburg

Het aanleggen van tuinbestrating laat u in Tilburg over aan de Groenservice de Moeren. Ons in Breda gevestigde hoveniersbedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van particuliere en zakelijke tuinen. Iedere klus aan uw tuin weten wij met succes uit te voeren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin!

Tuinbestrating laten aanleggen in Tilburg en omgeving (Breda, Oosterhout, Zevenbergen, etc.)

Groenservice de Moeren realiseert al jaren tuinbestrating bij zowel particuliere als zakelijke tuinen uit Tilburg, Breda, Oosterhout en Zevenbergen. Ons team aan ervaren, vakkundige hoveniers zijn in staat om een kwalitatief hoogwaardige bestrating aan te leggen. Uiteraard gebeurt dit helemaal volgens uw wensen. Wellicht vindt u het moeilijk een keuze te maken uit alle verschillende mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag! Met behulp van onze jarenlange ervaring weten wij precies wat voor bestrating uw tuin de gewenste uitstraling geeft.

Gratis kosteninschatting

Wij komen met veel genoegen bij u langs om uw tuin te bekijken en een vrijblijvende inschatting van de kosten te maken voor de aanleg van uw tuinbestrating. Bel hiervoor naar 0610711744 of vul het contactformulier in. Behalve tuinbestrating, legt Groenservice de Moeren ook andere soorten tuinen in de omgeving van Tilburg aan. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!