Tuinadvies Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinadvies Breda

Deskundig tuinadvies kunt u inwinnen bij Groenservice de Moeren in Breda. Onze hoveniers leveren professioneel vakwerk en hebben uitgebreide kennis die zij graag in de praktijk brengen. Bij ons betaalt u naar service zodat de kosten niet hoog oplopen. Daarbovenop rekenen wij geen voorrijkosten in de omgeving van Breda!

Professioneel tuinadvies voor de aanleg van uw bedrijfstuin in Breda

Groenservice de Moeren heeft professionele hoveniers in dienst die graag uw bedrijfstuin aanleggen. Onze specialiteit is het op maat aanleggen van de tuin zodat dit geheel aan uw wensen voldoet. Wij bieden ook gedegen en helder tuinadvies op maat bij de aanleg van een tuin in Breda. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Tuinbestrating;
  • Aanplanting;
  • Gazon aanleg;
  • Kunstgras leggen;
  • Houtbouw en schuttingen.

 

De tuin van uw organisatie laten onderhouden in Breda door een hovenier

Als u een prachtige tuin rond uw bedrijf laat aanleggen maakt u een visitekaartje voor uw bedrijf. Dit moet ook goed onderhouden worden zodat dit zo blijft. Wij bieden u diverse manieren om de tuin te verzorgen. U kunt kiezen voor eenmalig, periodiek of een compleet onderhoud. In samenspraak met u stellen we een pakket samen. Op deze manier worden uw wensen op het gebied van tuin vervuld. Als hoveniersbedrijf zijn wij jong en kleinschalig waardoor wij sterk zijn in persoonlijk contact. Dit betekent ook dat wij u van gedegen tuinadvies kunnen voorzien bij de aanleg of het onderhoud van een tuin in Breda. Doordat u alleen betaalt voor de service die wij leveren blijven de kosten relatief laag in vergelijking tot andere hovenierbedrijven. Bel voor meer informatie naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!