Tuinaanleg in Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinaanleg Tilburg

Groenservice de Moeren is een vakkundig hoveniersbedrijf dat tuinaanleg verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven in regio Tilburg. Wij zijn een kleinschalig en servicegericht bedrijf dat haar diensten aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Voor elke klus bieden wij maatwerk, zodat alles aan uw wensen voldoet. Wij bieden dan ook altijd de beste oplossing voor uw situatie. Om dit te realiseren, brengen wij eerst uw wensen voor tuinaanleg in kaart en komen we uw tuin in Tilburg bekijken. Vervolgens stellen wij een kostenplaatje voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De mogelijkheden van tuinaanleg in Tilburg

Laat uw tuinaanleg in regio Tilburg verzorgen door een echte groenspecialist: Groenservice de Moeren. Voor het aanleggen van een tuin op maat bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Heeft u interesse in tuinbestrating? Wilt u kunstgras of gaat u voor echt gras? Of wilt u een schutting of ander soort houtbouw laten plaatsen? Het is allemaal mogelijk! Wij maken uw tuin compleet en voorzien u hierbij van deskundig en helder advies.

Laat uw bedrijfstuin aanleggen en onderhouden

Wij verzorgen tuinaanleg voor niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in regio Tilburg. De bedrijfstuin is het visitekaartje van het bedrijf en daarom is het belangrijk dat deze er verzorgd uitziet. Met onze hulp kunt u dit realiseren. Daarnaast verzorgen wij, indien gewenst, ook het onderhoud van uw tuin. Wilt u van een van onze diensten gebruikmaken of heeft u vragen? Bel ons dan op 0610711744 of vul het contactformulier in.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!