Tuinaanleg Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinaanleg Tilburg

Groenservice de Moeren is een vakkundig hoveniersbedrijf in Breda, dat een tuinaanleg in Tilburg en omgeving compleet kan verzorgen. Wij zijn een kleinschalig en servicegericht bedrijf dat zijn diensten tegen betaalbare prijzen aanbiedt. Zo kunnen wij onze diensten uitvoeren voor particulieren, grote en kleine bedrijven. Voor iedere klus kunnen wij maatwerk bieden, zodat u zeker krijgt wat u wilt. Wij bieden dan ook altijd de beste oplossing voor uw situatie. Om dit te realiseren, brengen wij uw wensen eerst in kaart en komen wij uw toekomstige tuin in Tilburg bekijken. Vervolgens stellen wij het kostenplaatje voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent met de persoonlijke service van Groenservice de Moeren.

Tuinaanleg in de regio Tilburg door een specialist

Tuinaanleg in de regio Tilburg laat u verzorgen door een echte groenspecialist. Daarom komt u naar Groenservice de Moeren. U kunt met onze hulp uw tuin geheel naar eigen wens laten aanleggen. U kunt bijvoorbeeld de tuinbestrating kiezen, aangeven of u kunstgras of echt gras wilt, welk type schutting en eventuele houtbouw. Wij maken uw tuin compleet en voorzien u hierbij van deskundig en helder advies, indien gewenst.

Welk type tuin past bij mijn huis?

Welk type tuin bij uw woning past is afhankelijk van een aantal factoren. Het type tuin dat bij u past hangt onder andere af van de grootte van uw tuin. In een grote tuin heeft u andere mogelijkheden dan bij een kleine tuin. Zo wordt er in stadstuinen veel gewerkt met vijvers en spiegels om de ruimte groter te doen ogen. Moderne tuinen zien er strak en netjes uit en klassieke tuinen hebben een gestructureerde uitstraling. Daarnaast zijn uw wensen erg belangrijk. Zo houdt de één van een moestuin en de ander van een siertuin. Groenservice de Moeren voorziet u graag van advies over welk type tuin bij uw woning past.

In welk seizoen kan mijn tuin het beste aangelegd worden?

Het is een uitstekende periode om een nieuwe tuin aan te leggen. Het weer is over het algemeen vochtig en de bodem relatief warm. Hierdoor vormen planten sneller nieuwe wortels. Daarnaast leent het voorjaar zich ook uitstekend voor de aanleg van een nieuwe tuin. Het weer in de lente maken de werkzaamheden in de tuin aangenamer. Ook kunt u met mooi weer direct genieten van uw tuin. Het is dus verstandig om in de winter al concrete plannen te maken voor de realisatie van uw nieuwe tuin.

Ook voor bedrijven

Wij kunnen tuinaanleg niet alleen voor particulieren verzorgen, maar ook voor bedrijven in de regio Tilburg. De tuin van een bedrijf is het visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat deze er goed verzorgd uitziet. Met onze hulp kunt u dit realiseren. Daarnaast kunnen wij het onderhoud ook uit handen nemen, zodat u zich er zelf geen zorgen over hoeft te maken. Wilt u van één van onze diensten gebruikmaken? Bel dan naar 06-10711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!