Tuinaanleg Prinsenbeek

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinaanleg Prinsenbeek

Schakel voor tuinaanleg in Prinsenbeek Groenservice de Moeren in. Met onze vakbekwaamheid, kennis en betrouwbaarheid hebben wij al tal van particuliere- en bedrijfstuinen naar tevredenheid van onze klanten aangelegd. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!

De nummer één op het gebied van tuinaanleg in de omgeving van Prinsenbeek

Groenservice de Moeren is de nummer één op het gebied van tuinaanleg in Prinsenbeek, Teteringen, Gilze-Rijen en Dongen. Wij hebben de beschikking over een team aan ervaren, vakbekwame hoveniers dat zich heeft gespecialiseerd in het aanleggen van complete tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden hierbij een oneindig aantal mogelijkheden; van tuinbestrating en aanplanting tot aan het leggen van kunstgras. Werkelijk alles is bespreekbaar. Graag adviseren wij u op maat in een open overleg. U vertelt uw wensen en wij vertellen u hoe wij ze kunnen verwezenlijken. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, zorgen wij voor een snelle en accurate aanleg van uw tuin.

Vrijblijvend contact met ons opnemen

Neem snel contact met ons op via telefoonnummer 0610711744, zodat wij u vrijblijvend kunnen vertellen over de vele mogelijkheden die wij voor uw tuin bieden. Ook komen wij helemaal gratis – u betaalt zelfs geen voorrijkosten – langs om een vrijblijvend kostenplaatje te schetsen. Groenservice de Moeren is, naast op het gebied van tuinaanleg, in de regio Prinsenbeek ook al jaren actief op het gebied van tuinonderhoud, bloembakservice en tuinadvies.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!