N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinaanleg Etten-Leur

Home » Tuinaanleg Etten-Leur

Groenservice de Moeren verzorgt al jaren de complete tuinaanleg bij bedrijven en particulieren uit de omgeving van Etten-Leur. Ons jonge, dynamische hoveniersbedrijf legt uw tuin helemaal naar uw wens aan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kosteninschatting!

Tuinaanleg laat u over aan dé groenspecialist van Etten-Leur en omgeving: Groenservice de Moeren

Voor tuinaanleg in Etten-Leur, Breda, Zevenbergen of Oosterhout raadpleegt u dé groenspecialist van de regio West-Brabant: Groenservice de Moeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Uw tuin wordt aangelegd door onze vakmensen die beschikken over een jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van de aanleg van diverse soorten tuinen. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden voor uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van bestrating, een gazon of kunstgras? Het is allemaal mogelijk! Kortom: wij leggen uw tuin helemaal naar uw wens aan. Waar nodig geven wij u graag advies. Onze specialisten weten precies wat er mogelijk is om uw tuin nog fraaier te maken. Nadat u tevreden bent met het ontwerp, zorgen wij voor een snelle en nauwkeurige aanleg.

Interesse in onze dienstverlening?

Wilt u de tuinaanleg bij uw huis of bedrijf in Etten-Leur laten verzorgen door Groenservice de Moeren? Of wilt u gewoon wat meer weten over onze mogelijkheden? Contacteer ons dan vandaag nog via 0610711744. Graag komen wij geheel gratis bij u langs om een geheel vrijblijvende inschatting van de kosten te maken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!