Tuinaanleg in Etten-Leur

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Tuinaanleg Etten-Leur

Groenservice de Moeren verzorgt al jaren de complete tuinaanleg bij bedrijven en particulieren uit de omgeving van Etten-Leur. Ons jonge, dynamische hoveniersbedrijf legt uw tuin helemaal naar uw wens aan. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, flexibiliteit en dienstverlening op maat!

Laat tuinaanleg over aan dé groenspecialist van regio Etten-Leur

Voor tuinaanleg in Etten-Leur, Breda, Zevenbergen of Oosterhout raadpleegt u dé groenspecialist van de regio West-Brabant: Groenservice de Moeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Uw tuin wordt aangelegd door onze vakmensen die beschikken over jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van tuinaanleg. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden voor uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van bestrating, een gazon of kunstgras? Het is allemaal mogelijk! Kortom, wij leggen uw tuin helemaal naar uw wens aan en geven waar nodig deskundig advies.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u de tuinaanleg bij uw woning of bedrijf in Etten-Leur laten verzorgen door Groenservice de Moeren? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0610711744. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs in Etten-Leur om een inschatting van de kosten te maken en u wensen voor tuinaanleg te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!