N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinaanleg Dongen

Home » Tuinaanleg Dongen

Bent u op zoek naar een deskundig hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Dongen? Neem dan contact op met Groenservice de Moeren. Ons bedrijf is een kleinschalige en jong hoveniersbedrijf dat gevestigd is in Breda en actief is in de wijde omgeving van deze stad. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud, maar onze dienstverlening gaat veel verder dan dat.

Tuinaanleg in Dongen zowel voor bedrijven als particulieren

Groenservice de Moeren helpt zowel bedrijven als particulieren met het aanleggen en onderhouden van hun tuin. Bij tuinaanleg in bijvoorbeeld Dongen staan uw wensen centraal. Het gaat hier immers wel om uw tuin en die moet volledig naar wens zijn. Wij bieden u de service waar u om vraagt. Zo kunnen onze professionele hoveniers een gazon aanleggen, zorgen voor gras en beplanten en schuttingen plaatsen. Betreft de aanleg van uw tuin een groter project? Dan schakelen wij eventueel de hulp van onze partner in. Wij weten onze klanten altijd een geschikte oplossing te bieden, voor aangename prijzen.

Ervaring, flexibiliteit en vakmanschap

Voor professioneel tuinaanleg in Dongen schakelt u Groenservice de Moeren in. Wij werken enkel samen met deskundige hoveniers die over de benodigde kennis en ervaring beschikken. Vakmanschap en flexibiliteit, dat is wat ons hoveniersbedrijf kenmerkt. Wilt u ons inschakelen voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan horen wij natuurlijk graag van u. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!