N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuinaanleg Bavel

Home » Tuinaanleg Bavel

Al vele jaren verzorgt Groenservice de Moeren de complete tuinaanleg bij bedrijven en particulieren uit Bavel. Onze vakbekwaamheid, kennis en betrouwbaarheid hebben al vele tevreden klanten opgeleverd. Wat zijn uw wensen?

Volledig verzorgde tuinaanleg voor particulieren en bedrijven uit Bavel

Op het gebied van tuinaanleg is Groenservice de Moeren er in de omgeving van Bavel de juiste keuze. Wij beschikken over het vakmanschap en ervaring om uw tuin – of dit nu een particuliere- of bedrijfstuin is – helemaal naar wens aan te leggen. Droomt u van een strak gazon of gaat u voor bestrating? Misschien is kunstgras wel iets voor u? In een open overleg kunt u al uw wensen kenbaar maken aan ons. Wij vertellen u dan direct op welke manier wij deze wensen kunnen beantwoorden. Bovendien adviseren wij u waar nodig graag. Op het moment dat we een tuin hebben ontwerpen die u volledig kan bekoren, zorgen wij voor een snelle en accurate aanleg.

Vrijblijvende kosteninschatting aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0610711744, zodat wij u alles kunnen vertellen over onze vele mogelijkheden. Met veel genoegen komen wij geheel vrijblijvend langs om een kosteninschatting te maken voor de aanleg van uw tuin. U betaalt hier zelfs geen voorrijkosten voor. Groenservice de Moeren verzorgt ook de complete tuinaanleg bij plaatsen rondom Bavel. Ook bedrijven en particulieren uit Teteringen, Gilze-Rijen en Prinsenbeek worden door ons op maat geholpen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!