N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Tuin leegruimen Breda

Home » Tuin leegruimen Breda

Wilt u uw tuin laten leegruimen bij u in Oosterhout of Breda? Omdat u onlangs bent verhuisd en u deze tuin wilt opknappen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Groenservice de Moeren. Wij beschikken over het juiste materieel en verwijderen voor u moeilijk te verwijderen bomen en wortels.

Waarom uw tuin laten leegruimen in Oosterhout of Breda?

Voordat u een nieuwe tuin in Oosterhout of Breda laat aanleggen, is het verstandig om alle tuinmaterialen en planten te laten verwijderen. Op die manier verloopt de aanleg van een tuin vlotter. De prijs voor het laten leeghalen van uw tuin hangt af van een aantal aspecten, namelijk de hoeveelheid tuinafval, de bereikbaarheid van uw tuin, de omvang van uw tuin en of u ervoor kiest of het afval wordt afgevoerd.

Laat uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden door groenspecialisten

Voordat u uw tuin laat leegruimen, moet u eerst een idee hebben hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Ook hiervoor schakelt u Groenservice de Moeren in. Onze specialisten schetsen een mooi tuinontwerp. Daarna verzorgen wij de complete aanleg van uw nieuwe tuin in Breda of Oosterhout: van het leegruimen van uw tuin tot de aanleg van vijvers en van bomen verplanting tot het realiseren van een overkapping. Wilt u zolang mogelijk genieten van uw tuin? Dan is goed onderhoud belangrijk. Onze hoveniers verzorgen graag voor u eenmalig, periodiek of compleet onderhoud uit.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat onze groenspecialisten, werkzaam in onder andere Breda en Oosterhout, voor u kunnen betekenen betreft het leegruimen van uw tuin? Neem dan contact met ons op via 06-10711744 voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om het een en ander door te nemen. Bij vragen of voor meer informatie neemt u ook contact op met het bovengenoemde telefoonnummer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!